Nejste přihlášen/a.
Rádcové doporučovali jste tu antivirový program Avast free. Zajímaly by mě vaše zkušenosti - jeho výhody a nevýhody oproti AVG free.
Děkuji za odpovědi
Zajimave, Avast pouzivam na dost PC po rodine uz leta a zadny problem. Mozne je ale vse. Navic oddeluji admin a uzivatelske ucty a podobne. Potom to funguje jak ma.
Děkuji všem za čas, odpovědi a zkušenosti. (obodovala bych všechy, ale není tu na to kapacita ) Doma i v práci máme právě AVG. Doma ho sice nemáme dlouho cca rok (původně jsme měli Avast, ale manžel ho právě na základě nových referencí přeinstaloval hlavně prý kvůli rychlosti a úspěšnosti najít viry). Zatím s ním nemáme žádný problém. Chtěla jsem si jen udělat obrázek, když tady tolik lidí lobovalo za Avast, tak proč.
Jsem zastáncem AVG, sám mám placenou verzi a kamarádům po dohodě instaluji verzi FREE, zatím jsme všichni spokojeni.
Nové verze programu jsou už slušně optimalizovány, navíc tento antivir neotravuje reklamami a necpe do počítače další vir - GoogleChrome, narozdíl od Avastu...
dle mé zkušenosti AVG potřebuje více systémových prostředků než AVAST a proto na starších PC více zpomaluje práci; to se projevuje hlavně při plánovaných kontrolách, při běžném provozu to není až tak znát, ale rozdíl tam je; doma manželka používá AVAST, já Norton Internet Security a v zaměstnání AVG; je to fakt o výkonu PC, pokud máte alespoň dvoujádrový procesor a 4G RAM, není až tak poznat rozdíl; nehodnotím ochranu proti virům, to si můžete přečíst v různých testech, každý antivir najde něco ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.