Nejste přihlášen/a.
mám tuto konfiguraci :
Intel Pentium Dual-Core E2160 BOX
procesor, socket 775, frekvence jádra 1.8GH,Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 11121-00-20R a pamět 3 GB hdd 500GB ,
Gigabyte GA-P35-DS3L (rev. 2.0)
základní deska, MB, ATX, socket 775, Intel P35, 1x PCIe x16, 3x PCIe x1, 3x PCI, 4x DDR2, 4x SATAII, Gb Lan, audio 7.1
lze ještě něják vylepšit nebo střeva prodat a koupit novou desku,procesor,paměti ,grafickou kartu?
Prodal bych MB+CPU+RAM+grafika a to samé za příplatek koupil
Nebo zkusit za dobrou cenu prodat celé PC a pak výhodně koupit jinou sestavu.
Asi bude potřeba i lepší zdroj pro výkonou grafiku
jo díky ještě se chci zeptat dnešní hry jsou více a více naročné vůbec nevim jaký procesor koupit a grafickou kartu do 3000kč procesor bych chtěl intel ,desku od gigabyte,a grafickou kartu AMD Radeon
paměti samo ddr3
Je to tedy lehce nad limit, ale pokud se vrátí nějaká ta kačka z prodeje...
czc.cz/...
U zdroje souhlasím, na ten jsem zapoměl a určitě doporučuju taky vyměnit (např. TENTO).
U ostatního (bedna, mechanika, hdd) to jako nutné nevidím, zvláště při takto nízkém fin. limitu. Chlazení u i3 naprosto bohatě dostačuje originál box.
No dobrá, bedna dejme tomu-když to chce mít někdo v hlučném krámu, který nemá pořádné průduchy... Disk tipuju bude mít natočeno nějakých 12 000 hodin a pochybuju o tom, že bude v cajku. Zdroj z doby konfigurace starého HW taky nebude kdovíco. A pokud nemá tazatel přenosnou licenci OS, tak si k desce musí pořídit nový win, nebo se v tomto směru něco změnilo?
Přesně jak říká rádce frantisekpetru, chladič není potřeba. Sama mám procesor i3-3250 a nikdy mi nejde nad 40°C, přestože někdy dělám procesorově velmi náročné věci (Tedy CPU běží na maximum desítky minut).
Co se týče ostatních věcí jako bedna, Windows a podobně- Nevidím důvod v tom okamžitě všechno vyházet, mému počítači stačí 200W zdroj, Windows jsem tam nechala společně s diskem a mechaniku mám také z dřívějška. Používám bednu rok výroby 2003 a od té doby jsem už třikrát měnila HW počítače a nevidím prostě důvod v tom kupovat novou, když se mi líbí tato.
Navíc pokud by si měl tazatel všechny tyto komponenty a Win navíc koupit, tak za tuhle cenu si nekoupí o moc lepší počítač, než má teď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.