Dobrý den, je to asi "stahovací" stránka, jako jiné. Kvalita obsahu je dle Vašeho vkusu, registrace je zdarma a za stažená data se platí. Nebo stahujete bez registrace, zdarma a pomalu. Zdravím!
doplněno 13.04.14 21:22:
stan33 - a není to jen předčasné stahování kalhot, když brod je ještě daleko? To je příměr.
Já si počkám na implementaci tohoto do našeho zákonodárství.
doplněno 13.04.14 22:16:
stan33 - to já si zase počkám, až výrazně zlevní nová ukládací média a pak se nad tím zamyslím.
Já si teda okamžitě udělal seznam ve znění- 1x neregistrovaný levný mobil co má wifi v offline 1x anonymní sim karta 1x nové účty pro všechno nespojené s mou osobou , pladba přes premium sms a dobití přes kupón, ,stažení přes free wifi-ale psst o tom.
Jenom vám pokazím radost(ať nejen sobě)-silně to vypadá že stahování je nově nelegální, třeba na Slovensku už to na internetu docela vře tam už to rozhodnutí Eu soudu považují zdá se za součást zákona a platné-u nás zatím klid ale asi ne nadlouho. m.idnes.cz/...
rade
jestli tohle vyjde tak jsou tri moznosti: 1) 3/4 čechů půjde do basy 2) i přes zákaz se bude dál porušovat zákon 3) Lidé budou více trávit čas s rodinou a nebudou sledovat kazdej mtv shit
stan33
Zatím to žerou hlavně Slováci jak se zdá tak tam už zapírají dveře proti zásahovce a nebo skáčou z mostů. U nás zatím klid ale pokud to dobře chápu tak je to v rámci EU použitelné v podstatě okamžitě a státy mají jen povinnost sladit legislativu. Slovensko je holt rychlé-snad se naši budou flákat jako obvykle. Ps zároveň se zavedením se mají rušit poplatky za média-tak na to jsem fakt zvědavý z jakého důvodu to bohužel nebude možné.
jinak na datoid je stejně jako u vsech serveru registrace zdarma, ale jestli chces stahovat rychle a ne jen max 300 kilobajtů za sekundu tak si budes muset koupit kredity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.