Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okna ve Windows 7

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, mám problém ve Windows 7. Když otevírám nějakou složku a v ní podsložky otevírá se mi nové a nové okno nepokračuje to v tom jednom. Mám například složku FOTKY a když na ní dvakrát kliknu otevře se nové okno a v něm podsložky a přitom když kliknu prvým tlačítkem a dám otevřít funguje to tak jak má. Jak by to dalo spravit? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Nástroje - Možnosti složky - Obecné - Otevřít každou složku ve stejném okně.

doplněno 12.04.14 22:05:

Nahoře: Soubor - Upravit - Zobrazit - Nástroje - Nápověda.

lindaf*
hodnocení

prosím vás kde najdu ty nástroje?

doplněno 12.04.14 22:05:

tak už jsem to našla ale je to tam nastaveno takto a přesto to dělá.. :(

začalo to dělat zničeho nic? Zkuste restartovat počítač, případně se ujistěte, že Vám něco neleží na klávese CTRL ;)

lindaf*
Ano zacalo mi to delat z niceho nic asi vcera a je to dost otravne a jeste k tomu se mi ztratil prohizec Internet explorer a nemuzu se kvuli tomu dostat ani do spravce zarizeni. Takze zitra s nejvetsi pravdepodobnosti reinstalace protoze pc potrebuji funkcni.
doplněno 12.04.14 22:23: Jinak od vcerejska jsem restartovala asi 3 krat :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]