Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook diskuse

Od: qwer odpovědí: 13 změna:

Mam takovy problem, kdyz nektere weby pouzivaji diskusi pod clankem ve forme FB diskuse, tak komentare co tam napisu vidim jen ja a neni tam moznost nastavit nikde viditelnost, tak jak se to dela primo ve FB komentarich.
Priklad diskuse reflex.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

farr
hodnocení

0x

Řekl bych, že se zobrazí i vašim přátelům, že jste ten článek okomentoval.

hanher*

Zobrazí se pouze tehdy, když je zaškrtlé políčko "Zveřejnit taky na Facebooku ".

qwer
hodnocení

Tak na co je dobre to zverejneni bez zatrhnuti? navic to neni pravda, protoze jsem to zkousel s profilem znameho a i nezatrhnuta volba se zobrazuje uplne vsem a to i neprihlasenym do FB

qwer
hodnocení

Nezobrazi se vubec nikomu (komentar vidim jen ja sam) testovano

V jedné odpovědi píšete, že se zobrazí všem a v druhé, že nikomu.

Tak jak? To si musíte vybrat.

doplněno 13.04.14 22:18:

Tak na co je dobre to zverejneni bez zatrhnuti?

To způsobí to, že bude komentář vidět jen na té stránce kde byl vložen. Na Facebooku se to neobjeví.

S fajfkou se objeví koment i s odkazem na vaší stránce na Facebooku a tedy i na stránkách vašich přátel.

... nezatrhnuta volba se zobrazuje uplne vsem a to i neprihlasenym do FB...

Jestli myslíte, že se zobrazuje všem na té konkrétní stránce, kde jste vložil koment, tak to je v pořádku. Jednou jste ho tam vložil, tak ať se vaším názorem pokochá každý, kdo tam též zavítá. Je přece jedno jestli má účet na facebooku nebo nemá.

doplněno 15.04.14 20:47:

Po přečtení Informace o modulech plug-in pro sociální sítě v Nápovědě facebooku bych měl nezaručený tip :)

Podívejte se jak máte v Nastavení označeny Aplikace, které používají ostatní.

Zejména jestli máte zafajfklou poslední volbu Moje aktivity v aplikacích.

Já mám (od Facebooku v základu) označeno vše kromě Mám zájem o... a Náboženské a politické názory.

qwer
hodnocení

Tam pisu o profilu znameho staci cist, ze to neni tim zatrhnuti.

qwer
hodnocení

A ted proc bez zatrhnuti i se zatrhnutim jsou moje komentare viditelne jen pro muj prihlaseny profil, kdyz tam neni nikde nastaveni viditelnosti a dela to uplne u vsech stranek ktere pouzivaji tuhle formu FB diskuse

hanher*

Tak to máte pravděpodobně někde zakázané v soukromí.

qwer
hodnocení

Tak vim, ze tam bude nejaky problem a proto jsem polozil tu otazku, ale zatim mi nikdo nebyl schopny napsat, kde muze byt ten problem, protoze ja tam nic co by mohlo vadit v nastaveni meho profilu nenasel.

qwer
hodnocení

Mam to zatrhle a tak tam problem nebude

qwer
hodnocení

Nikdo neresil podobny problem nebo nezna odpoved?

qwer
15.04.14 19:37
hodnocení

.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]