Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se přeinstalovat Vistu 32 na Win 7?

Od: bronislava® odpovědí: 10 změna:

Napadlo mne, že by se to vyplatilo, protože Vista bude mít podporu do roku 2017 a sedmička do roku 2010 podle Googlu. Pak koupit nový počítač. Vista Home Premium 32 HD 300G RAM 2G Z poloviny HD zaplněn Vše zálohováno na externí disk 1T Western digital..Používán: účetnictví pro 25 lidí.hudba,soukromé filmy,foto a internet pro takové domácí brouzdání.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No podpora WIN 7 v roce 2010 neskoncila a dle vseho bude delsi nez u WIN Vista.
pctuning.tyden.cz/...
zive.cz/...

hodnocení

Jejda to je překlep Sedmičky budou podporované do 2020. Bylo by to tři roky navíc asi za tři tisíce.Od Visty.Za tři roky se to v počítačích strašně vše změní.A pak bych koupila ten nejnovější.S dvěma giga RAM pamětí by osmičky byli pomalé a předělání počítače by stálo více jak 5000 Kč Otázka co bude za OS v roce 2020? Tak že zas osmičky budou staré.

troja*

Na obzoru jsou už W-9 ... W-none a přestavit se mají za rok technet.idnes.cz/... a již se chystají W-10

Tyhle sraczky v poslední době s vydáváním nových woken pomalu každé dva roky mě fakt štvou. Asi dám na @praivo a vyzkouším toho dementního tučňáka.

kangaroo*

Jdi do toho. Navíc je zadarmo a lepší než wokna. Beztak za pár let na něj přejde většina normalních uživatelů, protože se rychle blíží normálnímu wokna prostředí a ty už budeš ostřílený Linux uživatel :)

daniell*
hodnocení

1x

tak windows 7 bude mít podporu určitě déle než Vista - 1. Vista je dost nevydařený systém - z pohledu uživatele

2. windows 7 je novější

Vistu ne

hodnocení

Vistu používám od 02.04.2008 bez jakéhokoliv problému.Řádily na ni i děti

Já mám Vistu od 07. Tyhle názory, že vista je nepovedený systém jsou jak kafemlejnek. Jediné, čím umí oponent argumentovat je, že "žere mamněť woe". Nevím, asi mám jinou vistu, možná Jeho Vistu, bo mi startuje stejně rychle jako sedmičky (které nejsou nic jiného, než vyladěné visty) a za celou dobu mi nespadly. No ale každému vyhovuje něco jiného. Počkal bych až do smrti vist a pak se rozhodl.

kangaroo*
hodnocení

0x

Přeinstalovat okamžitě.

Okrádáte se tak o 25% výkonu počítače :-D

elisek1988*
hodnocení

0x

Pusťte se do toho, jen jestli tomu opravdu rozumíte. Zrovna instalace sedmiček na Visty měla nějaký háček. Jenže už si nevzpomínám jaký. Nejsem žádný extra lajk, ale tomuhle jsem na kloub nepřišla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]