Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebovala bych radu k následujícímu problému: potřebuji pod win7 spustit soubor .bat , který obsahuje nastavení nějakých proměnných a spuštění dosáckého progarmu. Když to spouštím z plochy pomocí .pif (v lnk jsem neobjevila jak eventuálně přidat vlastní autoexec.nt a config.nt), výsledné okno je poměrně miniaturní a nepodařilo se mi ho nijak zvětšit. Celoobrazovkový režim nelze. Maximalizované či normální okno vyjde nastejno - výše popsaná "blecha". Kde dělám chybu? Je nějaká šance dosáhnout většího okna nebo u lnk zadat vlastní config?
Děkuji za odpovědi a přeji stálé zdraví. A.D
Dobrý den, nejsem si jistý, že jsem dotaz zcela pochopil. Ale, zkusil bych program Total commander, který lze maximalizovat a v něm soubor BAT otevřít (zobrazit) také v okně maximalizovaném. Zdravím!
doplněno 11.04.14 09:36:Soubor PIF je zástupce od spustitelného DOSovského souboru. Zkusil bych DOSBox, ale není pro OS WIN-7 - ovšem, možná by tam fungoval nebo u něho nastavit kompatibilitu s OS WIN-XP. slunecnice.cz/...
Zkuste nastavit velikost okna (písma). Až se vám to malé okno otevře, klikněte vlevo nahoře, vyberte výchozí a nastavte potřebné. Nevím, jestli to pomůže, nemám žádný pif
Jo, a lepší je používat soubory .cmd. I když netuším, jestli to dneska není to samé, ale dříve nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.