Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám internet přes Wi-Fi. Nevím proč, ale najednout mi jde na tabletu Lonovo Yoga internet pouze pokud zapnu i PC a pokud PC vypnu, přestane na tabletu internet fungovat. Nevím čím to je. Přes telefon se na internet přihlásim i bez zaplého PC. Můžete někdo poradit? Děkuji.
máte asi nastaveno sdílení internetu na tablet přes PC, asi omylem přepnuté; zkuste se při vypnutém PC na tabletu odhlásit a znova přihlásit na wi-fi, mělo by to fungovat
Tak hlásím, že už to funguje Vypla jsem PC, na tebletu jsem se odhlásila a zase přihlásila na internet a jde to
Děkuji moc moc moc za radu :-*
Tak mám opět problém Internet šel, potom jsem tablet zamkla (né vypla,pouze zamkla) a když jsem ho odemkla, tak internet opět nešel a nejde vůbec
Nepomohlo odhlášení a přihlášení k internetu a nejde ani když zapnu PC
Co s tím?
podívejte se na wifi v tabletu, na co jste připojena, zda na PC nebo na router a dejte vědět výsledek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.