Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook nelze změnit podpis

Od: reli odpovědí: 16 změna:

Zdravím všechny chytřejší než já... A prosím o radu. Asi po 2 letech jsem si znovu nainstalovala Outlook, podaařilo se mi přidat i nový profil a stáhnout poštu z webmailu. bohužel, Odeslaná pošta se mi nestáhla. Trápí mě jiná věc... v Outlooku zůstal nastavený původní podpis a nejde s tím hnout. Mám XP a outlook 2007. Volím Nástoje-možnosti-formát pošty-podpisy. Po kliknutí na podpisy se ale nic neděje..nic se nerozbalí neotevře - jako když jsem na to neklikla. Když na to jdu přes Novou poštu, je tam uložený původní podpis, ale zase se nikam nedoklikám. Ten původní podpis jde jen vložit, jinou nabídku nedostanu.

Poradí mi prosím někdo, co s tím?

díky, Reli

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x

Zdravím,
pokud se vám Outlook chová tak, jak píšete, pravděpodobně je něco nekorektně nainstalované nebo někde něco chybí (můj odhad je praděpodobně nějaká "knihovna" (soubor s koncovkou .dll).
Řešení bych viděl nejdříve zkusit přeinstalovat (přehrát novou instalaci) ten Outlook a pokud to nepomůže, tak zkusit přehrát instalaci těch XP.

reli
hodnocení

Děkuji, to vypadá docela jako že by to mohlo být ono. bohužel, instalační csd už nemám a do knihovny se podívat neumím. a kdyby ano, moc si s tím neporadím :(. ale děkuji

reli
hodnocení

ještě se musím omluvit, nemám XP ale Win 7. :) Nojo, ženská! :)

ronyx*

Jestli XP nebo Win 7 je celkem jedno ;)
Ten .dll soubor (tu "knihovnu") i kdybyste našla, tak s tím stejně nic neuděláte, tžakže to neřešte.
Píšete, že nemáte instalační CD - tak z něčeho jste teď ten Outlook nainstalovat musela. Takže tu instalačku (jedno jestli .exe soubor nebo celé CD) pusťte a odklikejte znovu jako při první nstalaci.

reli
hodnocení

Bohužel, žádný ..exe jsem nenašla. CD mi přinesl kamarád, protože v mé sadě Win 7 noutlook nebyl.

Jen jsem si všimla, že byla nastavena kompatibilita s XP.. ale asi to nebudu mít vliv, no zkusím,třebna púo restartu ano..

Ještě se mi stala taková divná věc.. po nainstalování Outlooku mi přesta fungovat skener, prý ho nelze najít, myslíte, že to má souvislost? díky

ronyx*

Zdravím,
Outlook není součástí Windows, ale je součástí kancelářské sady Office.
Kompaktibilita by asi vliv mmít neměla, ale jistý si tím nejsem - odzkoušené to nemám.
Co se týká scaneru - proč vám přestal fungovat netuším (ale taky už se mi stalo, že po jedné instalaci mi zmizela tiskárna a dodnes nevím proč). Ale to, že zmizela ovládací ikona pro scaner ještě nemusí znamenat, že je scaner nefunkční. Pokud nejde ovládání scaneru normálně, zkuste použít cestu: ovládací panely - panel Skenery a fotoaparáty - a tam by se vám scaner měl ukázat a při 2kliku na ikonu scaneru by mělo jít normálně scanovat. Sice je to takové drbání se levou rukou za pravým uchem, ale většinou je to funkční. Můžete ještě také zkusit do pc vložit instalační CD scaneru a zkusit znovu scaner znovu nainstalovat - třeba to také pomůže.

reli
hodnocení

hledala jsem hledala... našla jsem tohle... jestli z toho prosím prosím prosím něco vyčtete..

hodnocení

2x

Pro Office 2016 stačí úprava v registrech.

Stiskněte windows klávesu (start) + R a napište do nově otevřeného okna regedit a spusťte.

Proklikejte se na adresu (v případě 32 bitového systému
) HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Classes > CLSID > {0006F03A-0000-0000-C000-000000000046} > LocalServer32 a v případě v případě 64 bitového systému : HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE > Classes > Wow6432Node > CLSID > {0006F03A-0000-0000-C000-000000000046} > LocalServer32

a změňte obě hodnoty (Default) a LocalServer32 na hodnotu

pro 32 bit: C:> Program Files > Microsoft Office 15 > root > Office 15 > Outlook.exe

pro 64 bit: C:> Program Files(x86) > Microsoft Office 15 > root > Office 15 > Outlook.exe

Poznámka Místo znaku > musí být lomítko "" , ale zde by to vyhodnotil jako nepovolený znak a obrázky díky stáří otázky nejdou vkládat.

doplněno 22.08.18 09:40:

oops ... můj návod je samozřejmě taky pro Office 16, jen jsem cestu k exe souboru uvedl omylem pro office 2013 *hi* Má tam místo office 15 být samozřejmě office 16.

mich*

Díky za odpověď, pomohlo mi to s trochou pátrání vyřešit stejný problém. Konfigurace Win 7 + Office 16

Klíč pro 64-bit systém v regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE > Wow6432Node > Classes > CLSID > {0006F03A-0000-0000-C000-000000000046} > LocalServer32

Adresa v 64bit systému pro Office 16 je C: > Program Files > Microsoft Office > Office 16 > Outlook.exe (samozřejmě se zpětnými lomítky)

hodnocení

0x

možnosti-pošta-podpisy a tam napsat adresu nebo upravit stávající; je to i pro 2010

reli
hodnocení

Díky, Nonku, ale to právě nejde. tlačítko Podpisy se sice ukáže, ale když na něj kliknu, nic se neděje, takže ten podpis jaksi nemám kam zadat.

Reli

reli
hodnocení

Díky, ale mám pocit, že problém bude asi někde jinde. Ty odkazy v podstatě říkají jak na to,. To jsem udělala, ale tlačítko podpis prostě nefunguje, nadá mi možnost cokoli vložit. Zjistila jsem, že všechna tlačítka na kartě Formát pošty nefungují. Jako by někde bylo něco špatně hlouběji... nevím ale, kam se podívat.

hodnocení

0x

nepomůže ani toto? otevřete NOVOU ZPRÁVU atd. ... mám 2010 a zde to funguje i při doručených zprávách; u 2007 všude doporučují "otevřete novou zprávu"; možná se mýlím, zkuste ...

Změna podpisu
V nové zprávě na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klepněte na tlačítko Podpis a poté klepněte na položku Podpisy.

reli
hodnocení

Díky za sanhu... ale jak už jsem psala... to jsem už zkoušela několikrát, tlačítko Podpisy nic nedělá, nic se nerozbalí. Jako kdybych na něj neklikla.

migez
hodnocení

0x

Tak mám stejný problém na Outlooku 2016. Tlačítko "Podpisy" prostě nefunguje na žádném místě... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]