Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox se neotevře

Od: lendak* odpovědí: 7 změna:

Ahoj člověci...mám Firefox a když ho chci otevřít ,kliknutím na ikonu ,chvíli se objeví přesýpací hodiny ,pak zmizí a prohlížeč se ani nehne xD..nevíte čím to? ..díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je asi na ploše. A z nabídky START jde otevřít? Zdravím!

doplněno 10.04.14 14:01:

Zkuste také restartovat PC a spustit Firefox znovu.

doplněno 10.04.14 15:36:

Takže, v PC už byl a nešel spustit nebo se "jebnul" až časem? Zkusila jste vyčistit registr programem CCleaner? Jaká to byla verze Firefoxu - doporučil bych klidně starší, protože nové verze jsou náročné a tím pomalé.

doplněno 10.04.14 15:39:

Ještě se podívejte i do Správce úloh (spuštěných procesů), jestli tam nezůstal, jako již spuštěný.

Pokud ano, tak ho tam ukončete a potom ho přes ikonu na ploše spusťte.

lendak*
hodnocení

nejde spustit právěže z žádné ikony...ani ze startu,plochy...nikde..D

hodnocení

0x

Otestujte, jestli jde spustit v nouzovém režimu - při spuštění držte klávesu Shift, a pak zvolte nouzový režim.

gamapolis*
hodnocení

0x

Když nic z předchozího nepomůže,tak odinstalovat a znovu nainstalovat.Kdysi se mi to stalo a pomohlo až tohle.

lendak*
hodnocení

přeinstalovanej už právě je...nešel předtím a ani ted...při odinstalaci jsem přitom smazala nastavení...nepomohlo

iz*

Odinstalujte Firefox znovu. Restartujte PC a vyčistěte CCleanerem všechny záznamy o Firefoxu. Po dalším restartu znovu nainstalujte Firefox a sputte jej až po dalším restartu.

Možná bych radši zkusila nainstalovat jinou verzi Firefoxu, např. bych se vrátila k poslední, s kterou jsem byla spokojena (která fungovala bez problémů).

lendak*
hodnocení

děcka světe div se ..neudělala jsem nic a už to zas jde...jsem zvědavá na jak dlouho: D...díky moc ivzez i vám ostatním za rady *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]