Nejste přihlášen/a.
Ahoj člověci...mám Firefox a když ho chci otevřít ,kliknutím na ikonu ,chvíli se objeví přesýpací hodiny ,pak zmizí a prohlížeč se ani nehne xD..nevíte čím to? ..díky
Dobrý den, to je asi na ploše. A z nabídky START jde otevřít? Zdravím!
doplněno 10.04.14 14:01:Zkuste také restartovat PC a spustit Firefox znovu.
doplněno 10.04.14 15:36:Takže, v PC už byl a nešel spustit nebo se "jebnul" až časem? Zkusila jste vyčistit registr programem CCleaner? Jaká to byla verze Firefoxu - doporučil bych klidně starší, protože nové verze jsou náročné a tím pomalé.
doplněno 10.04.14 15:39:Ještě se podívejte i do Správce úloh (spuštěných procesů), jestli tam nezůstal, jako již spuštěný.
Pokud ano, tak ho tam ukončete a potom ho přes ikonu na ploše spusťte.
Když nic z předchozího nepomůže,tak odinstalovat a znovu nainstalovat.Kdysi se mi to stalo a pomohlo až tohle.
přeinstalovanej už právě je...nešel předtím a ani ted...při odinstalaci jsem přitom smazala nastavení...nepomohlo
Odinstalujte Firefox znovu. Restartujte PC a vyčistěte CCleanerem všechny záznamy o Firefoxu. Po dalším restartu znovu nainstalujte Firefox a sputte jej až po dalším restartu.
Možná bych radši zkusila nainstalovat jinou verzi Firefoxu, např. bych se vrátila k poslední, s kterou jsem byla spokojena (která fungovala bez problémů).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.