Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalování ovladačů na Nvidii

Od: slechy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problém, na svém notebooku nemohu přeinstalovat ovladače na grafickou kartu Nvidia GTX560M.

Mám tam aktuálně nainstalovanou verzi 268.12, na oficiálních jsem si našel momentálně nejnovější ovladače 337.88, ale ani zaboha je nemohu nainstalovat. Když je spustím, zkontroluje mi to kompatibilitu a nabídne mi to, zda-li souhlasím s licenčními podmínkami, dám ano, tím okno zmizí a nic se neděje. Tak jsem zkusil odinstalovat aktuální ovladače, ale když kliknu na tlačítko odinstalovat, tak mi vyskočí okno, které přikládám jako obrázek.

Pomůže mi někdo? :)

doplněno 03.06.14 09:11:

Ještě bych dodal, že když zkusím znovu nainstalovat ty samé ovladače, teda 268.12, které mám na CD, tak instalace proběhne bez problémů, po kliknutí na tlačítko, souhlasím s podmínkami, mi to nabídne jestli chci expresní nebo vlasní instalaci a začne se instalovat, ale když chci nainstalovat novější, tak to prostě nejde. Zkoušel jsem i jiné verze než jen 337.88, ale se stejným výsledkem.

Přeinstalování ovladačů na Nvidii

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když, při té instalaci nových ovladačů, to okno zmizí, tak jak dlouho čekáte?

Nepřipravuje se ta instalace delší dobu? A "hrabe" HDD nebo je potichu? Zdravím!

doplněno 03.06.14 09:46:

Tak snad ještě toto. Podívejte se, zda máte dost místa na HDD (tam, kam se má instalovat). A celou tu instalaci zkuste s vypnutým firewallem a antivirem (třeba to blokují).

doplněno 03.06.14 10:03:

No, tak to už nevím - asi bych už šlapal po PC .

slechy*
hodnocení

Čekal jsem více jak půl hodiny, ale když se podívám do procesů, tak tam proces instalace ovladačů Nvidie je, ale 0% využití procesoru, prostě nic nedělá.

doplněno 03.06.14 10:01:

Vše jsem tak provedl, ale výsledek stejný, místa na HDD je spousta.

doplněno 03.06.14 10:16:

Ale neleze mi do hlavy proč 268.12 nainstaluji v pohodě a jakékoliv jiné takhle spadnou... :(

Skus aktualizovat .Net framework na nejnovější verzi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]