Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak zapojím tento wifi router. Dostal jsem čistě jen router s napájením, takže kněmu nemám žádné CD jak jsem četl které se dodává a ani návod. Mám Windows Vistu takže bych Wifi zapojoval přes tento operační systém. Někde jsem ještě četl že musím zadat IP routeru do Internetového prohlížeče ale bohužel nevím kde by jsem IP zjistil. Byl bych moc rád kdyby mi tady někdo vložil nějaký návod nebo poradil.
Děkuji moc za odpověď a přeju krásný den!
Pro začátek stačí zapojit router do el., připojit k němu pc přes patch kabel (síťový kabel), v pc nastavit přidělování ip automaticky a pak jít do přípazového řádku, napsat ipconfig a brána bude wifi router.
Jinak tady je návod pro připojení do jedné sítě, nebudete nastavovat pptp, ale buď static IP nebo dynamic IP address, podle Vašeho poskytovatele. cheapernet.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.