Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílá obrazovka

Od: sealsmith* odpovědí: 13 změna:

Ahojte*jasne*
Všude jsem hledal něakou otázku an tohle téma.. ale nedařilo se mi tka jsem vytvořil další.
Mám doma starší monitor Acer a po zapojení se rozsvítí bíle světlo a to je všechno.
Chtěl bych se zeptat jestli se to dá něak vyřešit nebo je to monitor na vyhození. moc monitorům nerozumím a proto se ptám tady :)
Děkuji všem předem za odpověď. :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Jake bile svetlo? Myslis podsviceni na LCD monitorech?
sealsmith*
hodnocení

Zapojím monitor a rozsíví se jneom bíle.. Přitom s PC komunikuje.. :)

doplněno 17.11.12 08:21:

jenom*

luke237
Zapnes monitor a CELA OBRAZOVKA je bila? Tedy neni cerna?
sealsmith*
17.11.12 08:29
hodnocení

Ano :)

praivo*
hodnocení

0x

Nastavení monitoru (tlačítky) něco dělá?

sealsmith*
hodnocení

Vůbec nic.. A i když je monitor vypojený tak tam není ani napsáno "no signal" nic.. Prostě jenom bílo.. :)

abc*
hodnocení

0x

Váš monitor to již nejspíš ''nerozchodí'' .Je možné monitor nechat opravit,ovšem předpokládám,že již není v záruce (což znamená,že byste si opravu hradil sám).Pokud máte monitor starší nad 7 let,tak si myslím,že ho nemá cenu nechávat opravovat (již není v záruce,technika jde stále napřed a tak nemá cenu nechávat staré vysloužilé spotřebiče,které již většinou stejně slouží ''napůl'';).

sealsmith*
hodnocení

Děkuji za radu.. Nakonec to dopadne tak že ho rozeberu a po kouskách vyhodím. Záruku nemá a je z roku 2004. :P Takže pá pá monitore.*jasne*

luke237
Budes se muset ptat na forech, kde se schazeji opravari elektroniky. Tam ti poradi, jestli se to da nejak levne zachranit (nejaky kondenzator apod.), nebo jestli je to zrale na recyklaci.
swenhakon*

Zadna recyklace, lepsi je nabidnout levne na nahradni dily!

doplněno 09.01.13 23:27:

Sakra, pozdě.

sealsmith*
hodnocení

A ty by jsi měl zájem? Mě se totiž zdá docela zbytečný prodávat nefunkční starej monitor za pár šlupek..

mkat*
hodnocení

0x

Ako pišeš, monitor je z roku 2004 ,tak to bude pravdepodobne CRT monitor (a nie lcd...)Ako vieš že monitor komunikuje s PC-čkom?Ked na obrazovke nič nie je.Skus vymenit kabel od PC k monitoru.Alebo skus monitor pripojit k inemu počitaču.Potom budeš mat istotu.

sealsmith*
hodnocení

Monitor jsem měl připojený na dvou pc asi na třech kabelech :) a 4 káblech jako zdroj.. A jak jsem poznal že komunikuje? Když ho zapnu a není připojen k pc tak se rožne bíle.. a když ho připojím tak zhasne a zase se rozsvítí bíla obrazovka (Měnil konfiguraci rozlyšení na pc/notebooku a podle toho soudím že s pc komunikuje.. Ale teď už to je jedno. Mám novej monitor a ten starej půjde do šrotu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]