Nejste přihlášen/a.
Ahojte
Všude jsem hledal něakou otázku an tohle téma.. ale nedařilo se mi tka jsem vytvořil další.
Mám doma starší monitor Acer a po zapojení se rozsvítí bíle světlo a to je všechno.
Chtěl bych se zeptat jestli se to dá něak vyřešit nebo je to monitor na vyhození. moc monitorům nerozumím a proto se ptám tady
Děkuji všem předem za odpověď.
Váš monitor to již nejspíš ''nerozchodí'' .Je možné monitor nechat opravit,ovšem předpokládám,že již není v záruce (což znamená,že byste si opravu hradil sám).Pokud máte monitor starší nad 7 let,tak si myslím,že ho nemá cenu nechávat opravovat (již není v záruce,technika jde stále napřed a tak nemá cenu nechávat staré vysloužilé spotřebiče,které již většinou stejně slouží ''napůl''.
Děkuji za radu.. Nakonec to dopadne tak že ho rozeberu a po kouskách vyhodím. Záruku nemá a je z roku 2004. :P Takže pá pá monitore.
Zadna recyklace, lepsi je nabidnout levne na nahradni dily!
doplněno 09.01.13 23:27:Sakra, pozdě.
Ako pišeš, monitor je z roku 2004 ,tak to bude pravdepodobne CRT monitor (a nie lcd...)Ako vieš že monitor komunikuje s PC-čkom?Ked na obrazovke nič nie je.Skus vymenit kabel od PC k monitoru.Alebo skus monitor pripojit k inemu počitaču.Potom budeš mat istotu.
Monitor jsem měl připojený na dvou pc asi na třech kabelech a 4 káblech jako zdroj.. A jak jsem poznal že komunikuje? Když ho zapnu a není připojen k pc tak se rožne bíle.. a když ho připojím tak zhasne a zase se rozsvítí bíla obrazovka (Měnil konfiguraci rozlyšení na pc/notebooku a podle toho soudím že s pc komunikuje.. Ale teď už to je jedno. Mám novej monitor a ten starej půjde do šrotu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.