Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky externi pevny disk?

Od: jkb odpovědí: 6 změna:

ahojte chtel bych si poridit externi pevny disk a rad bych se zeptal ktery stechto 3 si vybrat? 1.Verbatim Store n Go Portable 500GB, 53008 2. Western Digital Elements Desktop 500GB, 2,5", 5400rpm, USB2.0, WDBAAR5000ABK-EESN 3.TRANSCEND StoreJet 25D2 500GB, 2,5", USB 2.0, TS500GSJ25D2 dekuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Pokud se týká mého názoru na kvalitu exteráků podle značky, tak na první místo bych dal jednoznačně WD, asi bych dnes jiný nekoupil...

doplněno 05.04.14 23:05:

@kangaroo asi myslíte 1 až 2 TB, souhlas, já bych dnes pod 1TB nešel, mám dva "terráčky", jeden na zálohy dat a druhý na filmečky a už mi oba začínají být malé... :-D

doplněno 06.04.14 00:04:

@kangaroo, jo, také jsem to pochopil a vysvětlil, nebo nééé? ;) *placni*

kangaroo*

Jo máš pravdu při psaní příspěvku jsem právě převáděl film a měl jsem hlavu plnot GB :-D

get
hodnocení

0x

Mezi uvedenými HDD rozdíl hledejte jen v ceně. Pokud ale máte zájem o disk, který za něco stojí a chcete ho na "delší dobu", pak určitě s rozhraním USB 3.

jkb
hodnocení

rozhrani usb 3 ma Western Digital Elements, jen je u nej kritika ze nevydrzi pad a praskne ten obal ale jinak ma skvelou recenzi

praivo*
hodnocení

0x

Verbatim, mám a jsem spokojený. Uvnitř je Seagate Momentus ST9500325AS.

doplněno 05.04.14 22:20:

Nějaký ten menší pád vydrží bez problémů, už mi spadl několikrát a to i zapnutý.

kangaroo*
hodnocení

0x

Bude 500GB stačit? Už u 2,5" disků je nejvýhodnější mainstream 1-2GB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]