Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s USB

Od: gamapolis* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.Mám problém s USB.Nejdříve dělala to,že při zapsání souboru na 64 G flashku se tento zapsal,v počítači objevil a šel přehrát,ale při zasunutí fo stolního přehrávače se stalo to,že soubor se objevil,třeba do 3/4 se film přehrál OK,ale pak se najednou ukončil a začal hrát následující soubor.V PC se ale přehrál celý.Ta flashka byla zaplněna asi s poloviny.Stávalo se také,že se nově přenesený soubor sice objevil na stolním přehrávači,ale dva jiné se stratily,přitom na PC byly všechny a normálně šly přehrát.Tak jsem soubory přejrál do PC a flasku naformátoval.No a teď se sice soubor zapíše v PC přehraje,ale ve stolním přehrávači se objeví"device no supported".Nevíte prosím ,co s tím?Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

není problém ve formátování jednoho (starší) ve FAT32 a novějšího systému PC v NTFS.

gamapolis*
hodnocení

Bylo tam nastavené NTFS a je to tam i po naformátování.

praivo*
hodnocení

0x

Není ta flashka nějaká čínská?

doplněno 05.04.14 14:03:

Tak nic, špatně jsem si to přečetl, tím by to být nemohlo. Souhlasím s @rumicek.

hodnocení

0x

Stolní přehrávač pravděpodobně nepodporuje 64 GB flashku.

gamapolis*
hodnocení

Určitě podporuje 64G flashky,mam takove skoro vsechny.Ted jsem ji zkusil naformatovat na FAT ale porad stejne.Pred naformatovanim jsem ji měl minimálně z poloviny zaplněnou.Teď po naformátování,ukazuje,že zařízení není podporováno.Značka je Platinum

gamapolis*
hodnocení

Ještě jsem zkusil vložit do stolního ostatní flasky,pro kontrolu,jestli něco není se vstupem,ale ty se načítají normálně včetně 64G,které jsou zcela zaplněné a všechny soubory se zobrazí a náhodně vybrané v pořádku začnou přehrávat.Tam chyba není.

Zkuste se podívat, jak jsou čitelné flašky formátované. Zjistíte to v ovládacích panelech ve správě disků.

doplněno 05.04.14 21:29:

Tak škoda, u mne - Win 8.1 - tam píše ještě souborový systém (třeba NTFS), tak jsem myslel porovnat fungující a nefungující flašku.

gamapolis*
hodnocení

Tam se ukazuje tato flashka jako"v pořádku(primární oddíl)

S těmito problémy, kdy některý USB disk má problémy s kompatibilitou se stolním přehrávačem se prostě budete muset smířit.

rv*
hodnocení

0x

Ověřte si programem h2test jaká je skutečná kapacita flešky. V PC to může přehrát, protože poté, co soubor zapíšete z PC na kartu a následně přehráváte z karty, tak PC má soubor ještě v cache a přehrává to z ní a ne z karty.

gamapolis*
hodnocení

Já to zkusím.Mě ale nejde do hlavy,proč před naformátováním hrála ve stolním a po naformátování se ukazuje že zařízení není podporováno.(bez ohledu,jaká je skutečná kapacita).Jinak soubory jsou z počítače už odstraněny a vyčištěno CCleanem včetně cache.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]