Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám problém s USB.Nejdříve dělala to,že při zapsání souboru na 64 G flashku se tento zapsal,v počítači objevil a šel přehrát,ale při zasunutí fo stolního přehrávače se stalo to,že soubor se objevil,třeba do 3/4 se film přehrál OK,ale pak se najednou ukončil a začal hrát následující soubor.V PC se ale přehrál celý.Ta flashka byla zaplněna asi s poloviny.Stávalo se také,že se nově přenesený soubor sice objevil na stolním přehrávači,ale dva jiné se stratily,přitom na PC byly všechny a normálně šly přehrát.Tak jsem soubory přejrál do PC a flasku naformátoval.No a teď se sice soubor zapíše v PC přehraje,ale ve stolním přehrávači se objeví"device no supported".Nevíte prosím ,co s tím?Děkuji.
Není ta flashka nějaká čínská?
Tak nic, špatně jsem si to přečetl, tím by to být nemohlo. Souhlasím s @rumicek.
Určitě podporuje 64G flashky,mam takove skoro vsechny.Ted jsem ji zkusil naformatovat na FAT ale porad stejne.Pred naformatovanim jsem ji měl minimálně z poloviny zaplněnou.Teď po naformátování,ukazuje,že zařízení není podporováno.Značka je Platinum
Ještě jsem zkusil vložit do stolního ostatní flasky,pro kontrolu,jestli něco není se vstupem,ale ty se načítají normálně včetně 64G,které jsou zcela zaplněné a všechny soubory se zobrazí a náhodně vybrané v pořádku začnou přehrávat.Tam chyba není.
Zkuste se podívat, jak jsou čitelné flašky formátované. Zjistíte to v ovládacích panelech ve správě disků.
doplněno 05.04.14 21:29:Tak škoda, u mne - Win 8.1 - tam píše ještě souborový systém (třeba NTFS), tak jsem myslel porovnat fungující a nefungující flašku.
Ověřte si programem h2test jaká je skutečná kapacita flešky. V PC to může přehrát, protože poté, co soubor zapíšete z PC na kartu a následně přehráváte z karty, tak PC má soubor ještě v cache a přehrává to z ní a ne z karty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.