Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte. Nainstaloval jsem si Mozilla Thunderbird a pomocí něho jsem si ukládal maily z www.centrum.cz. Pak jsem přešel na mail u www.volny.cz. Adresy jsem přepsal, kde to šlo, ale pořád mi to vyhledává požadavek hesla ze serveru Centrum. Nevím, kde to změnit, aby hledal Volný. Reinstalace nepomůže.
Dobrý den, já mám anglickou verzi tohoto programu, tak to bude asi nepřesné. Nahoře na liště najdete Nastavení. V něm je záložka Soukromí a tam Hesla. Je tam možnost editace hesla, resp. jeho odstranění. Myslím, že po odstranění starého hesla bude chtít Thunderbird zadání hesla znovu a Vy zapíšete nové heslo - a snad je i možnost trvalého přihlášení. Zkuste to takto, ale může to být v české verzi i jinak. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.