Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímalo by mě, jak udělám z nějaké MP3 písničky normální video, které by šlo nahrát na facebook. Písničku ve formátu MP3 tam jako takovou nemůžu nahrát, tak bych ji chtěla předělat do formátu, který tam nahrát půjde. Předem děkuji za odpovědi, jak to mám udělat. Anzionka.
Ahoj, MP3 je hudební soubor, tudíž z něj video neuděláš. pokud myslíš, aby to hrálo písničku a chovalo se to jako videosoubor, musíš to nějakým programem převést. Zkus Pinnacle studio
Díky, to vím, že klasický soubor MP3 nenahraju. Spíš bych potřebovala poradit ten program, ale nějaký, který ma lehké ovládání. Něco jednoduchého. Ten Pinnacle studio zvládnu to i já s mými omezenými technickým znalostmi? Představuji si to nějak takle, mám tu písničku, tu někam do toho programu nahraju. Pak k tomu přidám fotku, která se bude zobrazovat po celou dobu přehrávání té písničky. Tak by z toho bylo klasické video, které bych bez problému mohla nahrát na facebook.
Tak dámi a pánové, i když převedu mp3 do MP4, avi a ještě nějaký formát videa jsem zkoušela, tak mi facebook hlásí:
It looks like youre trying to upload a file that isnt a video. Please try uploading a supported video f/....
Tak jsem blbá já, nebo je blbej facebook nebo kdo je tady blbej? Písnička nemá víc jak 5 MB.
Já to už bez problému převedu do jakéhokoliv formátu, ale facebook mi to nechce "vzít" a nevím, proč.
Jak je velké výsledné video? Cituji z FB odstavec pod seznamem formátů: "Poměr stran videa musí být mezi 9×16 a 16×9 a video nesmí překračovat velikost souboru nebo délku uvedenou na stránce pro nahrání videa."
Poměr stran vyhovuje, velikost souboru také, to samé jeho délka. Podle mě nějak facebook poznal, že jsem normální mp3 převedla do jiného formátu. Ale nevím, jak to udělal.
A máš tam nějaký obraz? Už jsem se setkal i s programem, který soubor jenom přejmenoval a nechal ho v původním formátu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.