Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wi-Fi na routru Straight WRT-314

Od: rskrys* odpovědí: 1 změna:

Ahoj asi před týdnem jsem našel zřejmě funkční router Straight WRT-314.

Mám takový problém, že když ho zapnu do sítě a do zdířky pro internet dam kabel a druhý konec dam do modemu HUAWEI (do LANu), tak se mi rozsvítí dioda u internetu, ale nevím jestli ten internet jde...

... a nevím, jak zapnout Wi-Fi, nemám anténku. Půjde to bez ní? V podstatě chci ten router použít jen na tu wifinu, ale zkrátka nevím jak to mám udělat

Prosím poraďte :D

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ke zprovoznění WiFi routeru nestačí jen propojit kabely. WiFi router potřebuje anténku a v PC (NB) zase musí být WiFi karta (ta může být připojená i do USB portu). Router musíte nakonfigurovat. Jak se to provádí si nastudujte v manuálu pro váš router Straight WRT-314. Manuál v české verzi si stáhnete zde: luxus.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]