Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana počítače

Od: ludmila1955* odpovědí: 12 změna:

kdo mi poradí jaký si dát program proti virům zdarma? měla jsem security essencials ale teď ho prý zrušili poradí někdo? díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

Avast je zdarma, jen má problém, že vám zpomaluje start internetu.

Při startu počítače se nic neděje, až ve chvíli kdy kliknete na internetový prohlížeč, se rozjede i Avast. Není to zrovna fajnová vlastnost.

Také bych doporučil Avast, před reinstalací systému jsem ho měl také a bez problémů. Teď mám MS Security essentials a i přes zaplé ochrany mi to do PC propustilo BitCoin-miner a trojana, takže to asi rychle poletí do háje.

hodnocení

0x

Na firemním notebooku MS Security Essentials mám, a nevypadá, že by se rušil. Na domácím počítači antivir nemám, protože tam nemám ani windows.

doplněno 03.04.14 21:23:

linux

ludmila1955*
hodnocení

a co tam máš?

ludmila1955*
hodnocení

ndows XP Mode sleduje stejný životní cyklus podpory jako v systému Windows XP, bude rozšířená podpora skončí 08.4.2014.
Bude MED-V bude podporována po 08.04.2014?
Windows XP používat s MED-V navazuje na stejnou podporu cyklu jako Windows XP, podpora končí 08.04.2014.
Bude Microsoft Security Essentials být podporovány po 08.04.2014?
Microsoft Security Essentials nebude k dispozici ke stažení na Windows XP po 8.4.2014. Pokud již máte nainstalován Microsoft Security Essentials, budete nadále dostávat anti-malware aktualizace signatur přes 14 července 2015. Uvědomte si však, že počítače se systémem Windows XP po 8.4.2014 by neměly být považovány za chráněné.
Bude odstranění škodlivého softwaru společnosti Microsoft podporována po 08.04.2014?
Nástroj pro odstranění škodlivého softwaru společnosti Microsoft je v souladu s anti-malware motory a podpisů společnosti, a jako takový nástroj pro odstranění bude i nadále poskytována v systému Windows XP přes 14 července 2015. Nicméně, jakýkoliv počítač s operačním systémem Windows XP po 8.4.2014 by neměly být považovány chráněna jako tam bude žádné aktualizace zabezpečení pro operační systém Windows XP.
Bude System Center, Windows Intune, a Microsoft Deployment Toolkit stále podporovat Windows XP?
Zatímco zákazníci mohou nadále používat System Center, Windows Intune, a Microsoft Deployment Toolkit pro správu a nasazení systému Windows XP kolem 08.4.2014, budou tyto výrobky již podporuje Windows XP, a nějaké technické problémy, které mohou nastat, nebudou zabývat.

toto se mi tam dnes objevilo a už mi to nedělá kontrolu mám mozilu firefox

Jestli čtu dobře, tak Vám píšou, že MSE nebude ke stažení pro WinXP,nicméně nadále budete dostávat update virové databáze. Nikde není psáno o tom, že MSE končí.

ludmila1955*
hodnocení

tak že je počítač stále chráněn? tak to jsem jedině ráda jsem laik tak tomu moc nerozumím,ale když zadám kontrolu tak už mi to nekontroluje jako třeba včera svítí to oranžově a ne zeleně jako běžně po každé kontrole tak nevím,no uvidíme a moc díky

Ano bude...

Nicméně pokud máte doma Windows XP, tak by stálo za to se zamyslet nad pořízením novějšího operačního systému.

Samozřejmě pokud např. PC dosluhuje a budete ho třeba příští rok měnit za nový, tak bych systém pořizoval až s tím novým, ale to je vše na zvážení.

hodnocení

0x

Několik let jsem měl "Avast!" zdarma a v pohodě. Letos jsem se nechal ukecat a mám jeho placenou verzi. Zatím jsem nezjistil rozdíl.

doplněno 04.04.14 08:44:

Ten start Internetu je sice pomalejší, ale je to jen při prvním spuštění po zapnutí. Není to žádná tragédie, dá se to přežít.

hodnocení

0x

Je to pěkná pakárna.

Mně to totiž píše že- Stav počítače: Potenciálně nechráněn. Dál, bla bla bla a že mám kliknout na pokyny.

Když na pokyny kliknu tak samozřejmně že zase nejsou v češtině.

Ochrana počítače
ludmila1955*
hodnocení

ndows XP Mode sleduje stejný životní cyklus podpory jako v systému Windows XP, bude rozšířená podpora skončí 08.4.2014.
Bude MED-V bude podporována po 08.04.2014?
Windows XP používat s MED-V navazuje na stejnou podporu cyklu jako Windows XP, podpora končí 08.04.2014.
Bude Microsoft Security Essentials být podporovány po 08.04.2014?
Microsoft Security Essentials nebude k dispozici ke stažení na Windows XP po 8.4.2014. Pokud již máte nainstalován Microsoft Security Essentials, budete nadále dostávat anti-malware aktualizace signatur přes 14 července 2015. Uvědomte si však, že počítače se systémem Windows XP po 8.4.2014 by neměly být považovány za chráněné.
Bude odstranění škodlivého softwaru společnosti Microsoft podporována po 08.04.2014?
Nástroj pro odstranění škodlivého softwaru společnosti Microsoft je v souladu s anti-malware motory a podpisů společnosti, a jako takový nástroj pro odstranění bude i nadále poskytována v systému Windows XP přes 14 července 2015. Nicméně, jakýkoliv počítač s operačním systémem Windows XP po 8.4.2014 by neměly být považovány chráněna jako tam bude žádné aktualizace zabezpečení pro operační systém Windows XP.
Bude System Center, Windows Intune, a Microsoft Deployment Toolkit stále podporovat Windows XP?
Zatímco zákazníci mohou nadále používat System Center, Windows Intune, a Microsoft Deployment Toolkit pro správu a nasazení systému Windows XP kolem 08.4.2014, budou tyto výrobky již podporuje Windows XP, a nějaké technické problémy, které mohou nastat, nebudou zabývat.

toto se mi tam dnes objevilo a už mi to nedělá kontrolumám mozilu firefox

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]