Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybné psaní : traˇˇt, naˇˇt, fˇˇnukat

Od: jarmi* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu, chci-li napsat nějaké slovo, kde se píše háček nahoře nad písmenem, zmáčknu na shift a háček, jako obvykle a vytvoří mi to takovýto paskvil: naˇˇt, fˇˇnukat, nevím, co s tím, radili mi stáhnout zdarma sntiviri ccleaner, adaware a antimalware, ale i po stažení mi t pořád špatně píše ... Naˇˇt atd., nevím, kde se to vzalo, za celou dobu co mám PC cca 10 let jsem se s tím nesetkala, může mi někdo poradit. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

fň fˇˇn

Očividně se místo jednoho háčku stisknou dva. Může to být rozbitou klávesnicí (zažil jsem takový defekt, kdy jeden stisk klávesy udělal víc opakování), může blbnout ovladač. Jako první krok bych si od někoho půjčil jinou klávesnici na vyzkoušení.

hodnocení

0x
Bylo to hodně rozšířené tak zhruba před rokem a půl a dělal to vir. Protože už si nevzpomenu čím se to řešilo, doporučuji vám položit dotaz na fóru Viry.cz nebo si to tam možná ( s trochou štěstí) sama dokážete vyhledat.

Většinou to řeší HijackThis. Ovšem tady není moc těch co ho ovládají. Snad @ben nebo @praivo?

Nerad posílám ke konkurenci, ale na Viry.cz je to na jistotu.

doplněno 02.04.14 22:00:

@praivo: U @bena jsem věděl, že to umí(uměl) a u @ben jsem to jen tipl, podle jeho aktivity zde.

A u Tebe jsem to tušil (věděl) tak na 90% ;)

praivo*

HijackThis není věda, to by ses naučil za pár minut i ty :) Ale souhlasím a moje rada je tedy toto:

Stáhni si HijackThis, spusť jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.

Mimochodem, @ben s HJT neumí, to uměl @bena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]