Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam.cz, co to blbne?

Od: jofa* odpovědí: 24 změna:

Dobrý večer.

Nevím čím to je ale poslední dva dny otevřu Seznam.cz a chci si přečíst nějakou zprávu. Stranka naskočí okamžitě ale to je vše. Nejde posunout ani zavřít. Musím ukončit ve správci úlohu, abych se z toho dostal. Dole na liště je ..čekání na About: Blank... Někdy něco jineho - čekání... Prosím co s tím mám. Ve správci to načítání bere 25 % CPU iexplorer.exe

Poradí mi zdejší odborníci co s tím? Děkuji.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

2x

Mně to taky blbne. Byl bych velmi rád, kdyby se našel někdo znalý a ochotný a poradil, jak to opravit. Mám Win XP a k němu poslední verzi IE. Používám i jiné prohlížeče, ale právě Seznam mám ze zvyku spojený s IE. Dik

hodnocení

1x

zkuste jiny prohlizec

jofa*
hodnocení

Nainstaloval jsem Operu a tam Seznam.cz chodí dobře. Proč Explorer nejde? Mám jej přeinstalovat?

amidamaru*
hodnocení

0x

Tak už i to se mi stalo.To,co vám radí jsem skoušel.Nic.Prostě skript nenačítal.Naštval jsem se,všechno,co jsem potřeboval si nahrál na USB,a nainstaloval nový systém se vším všudy..Pak jsem se dověděl,že skript blokuje nějaký trojan,co mi ani antivír nezachtil.

jofa*
hodnocení

V Opeře ale všechno chodí v pořádku. Otevřu zprávy a vše hned chodí jako dřív na Exploreru. Tam se to stále na zprávě kousne a nic.

davon

Zkusil bych vymazat všechny cookies / údaje o prohlížení či jak je to v exploleru uvedeno.

jofa*
hodnocení

Dobrý den. Našel by se někdo, kdo by odhalil, z jakého důvodu v prohlížeči Explorer po otevření nějaké zprávy se stánka zasekne a načítá a načítá a ... V jiném prohlížeči Opera vše funguje. Děkuji.

doplněno 06.04.14 20:09:

Ještě jednou se vracím k mému problému v prohlížeči Inter.explorer a snad mi někdo více poradí. V Seznamu cz. kliknu na zprávu -Novinky.cz- a stránka se mi kousne a nehne se nikam ani zpět. Musím ukončit ve správci úlohu. Ve sportovních zprávách to nedělá. V prohlížeči Opera to chodí perfektně. Dík za rady co s tím je.

uska*

Přešla jsem na Operu neboť přes explorer mám ty samé potíže jako vy.

k2
06.04.14 23:12

Verze IE?

tomas11*

Zdravím , asi týden zpět mi to dělá přesně to samé, sport jde jinak konec.Zatím jsem dal Mozillu tam je vše ok.Zatím to neřeším ale nějaký vir to asi bude.Mám OS XP.Eset ho ukazuje ale nejde odstranit ani opravit ani dát do karantény.Momentálně se mi nechce dělat přeinstalace , ale nevím jak to bude po 8smém dubnu , zda budou funkční dosud vydané aktualizace , bez některých by se to asi nerozchodilo.Koukám na datum , asi to budu muset zítra udělat.? Nebo ty dosavadní aktualizace pojedou? Nevíte někdo?

k2

Troufnu si tvrdit, ze vir to nebude. Muj osobni tip je "nekompatibilita" seznam.cz s IE8.

tomas11*

No jo ale předtím vždy ok .

doplněno 06.04.14 23:32:

tak proč najednou nekompatibilní? Že by po nějaké poslední aktualizaci?

k2

Tezko rict, asi se to nesnese s nejakou aktualizaci ze strany seznam-u.

Vzhledem k pribyvajicim reakcim je to problem pouze XPckaru, tedy IE8 a starsi, takze tam asi bude zakopany pes...

tomas11*

Nevím , možná by stálo za úvahu nastínit problém ajťákům od seznamu , třeba by se chytli za nos.

Vidím že se tyto případy množí a možná se shoduje i datum , to by směřovalo možná asi k nějaké té jejich aktulizaci.

doplněno 06.04.14 23:44:

blbě - spíše na IE než na seznam.

doplněno 06.04.14 23:50:

A je fakt že vedle na PC s W7 žádný problém není (je tam vyší verze IE teď nevím přesně , ale už možná kolem 10?) ,

k2

No vzhledem k tomu, ze IE8 je (stejne jako Win XP) defacto mrtvy, nema cenu psat do M$. Seznamu napsat muzete, ja na to kaslu. Casem se to (mozna) opravi "samo", alespon ja tedy takto problemy s mym PC (ne)resim, zatim tento pristup celkem funguje...

tomas11*

Souhlas taky to neřeším , jen vidím že těch případů je víc , zdar lezu na kutě a nechávám to koňovi ten má větší hlavu.

karol*
hodnocení

0x

Problem neni na seznam.cz, ale pri zobrazovani clanku z novinky.cz.Je potreba nastavit kompatibilni zobrazeni, pro web novinky.cz a potom to bude bez problemu fungovat

Karol

jofa*
hodnocení

Dobrý ráno. Tak jsem myslel, že to bude dobrý, protože první zpráva na novinky.cz byla bez problému. Ouha, druhá již nešla a zpětně po ukončení úlohy nešla ani ta první. Sportovní zprávy chodí. Jinak mám Wxp IE8 a do těchto chvil léta bez problému. Po minulé aktualizaci ( asi v pátek 4.4) to pár zpráv chodilo. Pak konec. Jinak všem děkuji a vidím, že v tom nejsem sám. Josef.

k2
hodnocení

0x

Asi "vyreseno".

Hodte si na novinky.cz filtr do rezimu kompatibilniho zobrazeni.

jofa*
hodnocení

Kde to přesně najdu a nastavím? Nikde tam filtr kompat. zobrazení nevevidím.

k2

Nahore na liste "Nastroje"->"Nastaveni kompatibilniho zobrazeni"->pridate novinky.cz

jofa*
hodnocení

Tak dobrý, zatím to chodí. Dík. Jestli to bude napořád, tak dám vědět. Dík.

uska*

k2 *palec* už i já šlapu jak hodinky, díky. pro mne rada nad zlato !

tomas11*
hodnocení

0x

pro K2 - fakt dobrý , dal bych rád puntík ale už si jej asi dostal - zelený tu už nemám ,tak dík a zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]