Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit tabulku do wordu na šířku?

Od: pucimka odpovědí: 4 změna:

Prosím potřebovala bych poradit, jak vložit tabulku vytvořenou v Excelu do Wordu. Ale tak, aby byla orientace stránky ve wordu na výšku a tabulka byla otočená na šířku (je tak vytvořená v excelu). A aby mi zůstalo a pokračovalo číslování stránek.

Dokážu tabulku do wordu vložit a změnit orientaci papíru, ale změní se mi u celého dokumnetu, a když jsem zkoušela oddělit odíly a změnit orientaci papíru jen u listů s tabulkou, tak mi zase nesedí číslování, protože se ukazuje dole pod tabulkou, ale já bych ho potřebovala mít na levé straně (aby při tisku korespondovalo s ostaními čísly.)

Jo a tabulky mám 2 a jsou celkem asi na 15 stran. Takže mi nejde ani vložit tabulku jako obrázek, protože nevychytám správné oříznuí a kvalita obrázku taky nic moc.

Budu moc ráda, za každou radu :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdysi jsem řešil stejný problém. Nakonec jsem z tabulek udělal přílohy a ty uložil do druhého dokumentu.

doplněno 03.04.14 16:29:

Není to automatika, ale u druhého dokumentu lze nastavit počáteční hodnotu stránkování. Nebo ostránkovat přílohy jinak - třeba začít P1.

pucimka
hodnocení

Děkuji za odpověď. Já už si právě nevím rady. Možná to tak zkusím udělat až budu soubory ukládat v elektornické podobě. Ale já právě musím tu práci dát do tisku a potřebuji, aby tam bylo to číslování stránek, pokračující z předchozího souboru.

pucimka
hodnocení

No to by mělo jít, ale mě jde o to, že mám přílohy otočené na šířku a číslování pořebuji mít "jakoby na výšku". Na jiném místě.

pucimka
hodnocení

Na vysvětlenou ještě přikládám obrázek.

Jak vložit tabulku do wordu na šířku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]