Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší obchodovatelská hra

Od: game odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Sháním jeden starší simulátor (hrál jsem to asi kolem roku 2007). Můžete tam mít vlastní lodě, nakupujete různé suroviny za výhodnější cenu, abyste to v jiném městě prodali dráž. Herní plochu vlastně tvoří tuším přehled celé oblasti, kde jsou různá města na pevninách a oceán. Pohled ze shora. Měla by to být klasická PC hra v období kolem 18.století.

Pokud někdo bude vědět o jakou hru jde, tak budu velice rád. :)

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kokos*
hodnocení

0x

Anno 1701?

game
hodnocení

Nene, hra je ještě podstatně starší předpokládám. Má mnohem jednodušší grafiku, velikost bych řekl max. v řádech několika set MB. A jde tam pouze o to obchodování, plavba z měst do měst, možná i některé vedlejší události, to už si moc nevzpomínám.

game
hodnocení

Se štěstím jsem to už našel. Je to Port Royal. Pamatoval jsem si fakt jen minimum z té hry. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]