Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word - velká písmena s háčkem

Od: len* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, můžete poradit prosím. používala jsem ve wordu pro psaní velkých písmen s háčky, čárkami, klávesu Caps Lock,

teď náhle mi to ale píše jen velké písmeno bez diakritiky. nevím, kde jsem co zmáčkla:) že už to nefunguje.

díky za tipy...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych se vrátil ke staršímu Bodu obnovy, kdy to ještě správně fungovalo.

len*
hodnocení

vím, že je to hloupý dotaz, ale jak se vrátím k Bodu? dnes už to prostě nefunguje...:) otevřela jsem si novou smlouvu na doplnění pro zákazníka ( v té jsem předtím nepracovala ) a nešlo to.

Popíši jak se dostat k Bodu obnovení na WIN XP, na jiných to bude nějak podobně: Start - Programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému: Označíte Obnovit předchozí stav počítače. V tabulce vyberete předchozí datum, kdy si myslíte, že to ještě fungovalo správně. Stisknete tlačítko Další a pak potvrdíte. Pak už jen počkáte, až se počítač obnoví a zrestartuje.

len*

děkuji vám

zítra v práci to vyzkouším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]