Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím pomoc.
Propojila jsem kdysi PC (NB) s TV zcela jednoduše zapojením HDMI kabelu a bylo. Ale včera po odpojení od TV nešel na PC zvuk a PC se tvářil, jakože stále pouští zvuk přes HDMI, tak jsem zaškrtla v nastavení zvuku "Nepoužívat toto zařízení (zakázat)", aby fungoval zvuk na NB a nyní nefunguje přenos zvuku do TV a nikde v PC nemůžu najít, jak to vrátit.
Děkuji moc.
Dobrý den, pokud jsem pochopil problém, tak zase odškrtněte a povolte ono zařízení - potom asi restart NTB. Zdravím!
doplněno 02.04.14 21:27:Zdá se, že jste nezakázala zařízení, ale asi něco odinstalovala. Podívejte se do Správce zařízení, jestli tam není u zvuk. karty nějaká chybová hláška (nebo otazník či vykřičník).
Zkuste přeinstalovat ovladače zvuk. karty (nebo aktualizovat). Možná by pomohlo i Obnovení systému (k bodu, kdy to ještě fungovalo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.