Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Programování C++

Od: minstrel® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem zúčastněným kolegům a kolegyním,

na stará kolena jsem se pustil do doplnění vzdělávání a jelikož mě celý život problematika programování nepotkala, ačkoliv je teď po mě vyžadována, tak zejména z nedostatku času a možná už i obroušených mozkových závitů, se pro mě stává noční můrou.

Tímto bych chtěl požádat ochotného človíčka, který ovládá jazyk C++ na úrovni pro vysokoškolské potřeby a nebylo by mu zatěžko mi trochu pomoci s naprogramováním jednoduších zdrojů, kdyby se mi ozval, nejlépe do vnitřní pošty, nerad bych tu probíral detaily veřejně.

Předem děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Samouk (autodidakt) má také možnosti se učit sám, například podle výborné učebnice Herbert Schildt; Nauč se sám C, nebo Heroutova učebnice jazyka C a další různé učebnice, skripta a řešené úlohy, mnohé i ke stažení z webu. Držím palce.

host*

Dobrý začátek programování, nemusí to být zrovna céčko, na něčem konkrétním, je možný se naučit na maličké desce s AVR mikroprocesorem a pár součástkami, který se chová jako celek, který lze programovat přes PC je tak zvané Arduino.

Arduino má mimo jiné výbornou učebnici Naprogramujte si Arduino bez predchádzajúcich znalostí od Miro Božíka - mirobozik.sk/... na stránce dole je formulář pro objednání zdarma (což je skutečnost a ušlechtilý jev).

hodnocení

Ano jistě, samostudium z literatury je určitě vhodné. Celý život tak v podstatě funguji.

Ale jak už jsem psal, mým nepřítelem je nedostatek času, jelikož jsem poměrně zaměstnaný člověk a na rovinu říkám, že tuto epizodu s C++ bych rád nějak překlenul, jak se říká "ošulil". Programování není a určitě nikdy nebude náplní mého povolání, jen nutným zlem v rámci studia. Proto nežádám ani tak radu jako spíš pomoc.

Snad to někdo dokáže pochopit.

jogurtik*
hodnocení

0x

můžu vědět kdo po tobě chce aby ses naučil programovat? Já si nedokážu představit kdyby mi muj šéf řekl: potřebuju programátora, od ted se budeš učit c++ jinak končíš.

hodnocení

Šéf to nechce, snažim se dodlat si VŠ a bohužel je to součást nevyhnutelného v semestru.

napiš mi do vnitřní pošty. s programováním v c++ mám jisté znalosti (zejména ve win api) když budu umět, jsem ochotný pomoci

figurek*
hodnocení

0x

no kamaráde, říkal jsem to tady už několikrát a řeknu zas. Než si sednete na motorku, naučte se jezdit na mopedu.

Naučit se C++ je tvrdý boj a proces učení je velmi povlovný a zdlouhavý. Svět C++ je velmi složitý než se jej skutečně naučíte používat, uplynou celé roky.

Radím : nejdříve se naučte jazyk maker VBA. Máte ho ve svém PC a na něm dobře pochopíte, jak se funkce skládají a jak se řadí za sebe a jak se s nimi zachází.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]