Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit heslo od wifi

Od: kacivl odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám takovej dotaz..
Ano hned na začátku se přiznám že chceme přijít na školní wifi heslo..;)
Našel jsem jen jeden prográmek, ale jde jen na windows..No ale já mám tablet, takže tam mám android a do toho mi ten program nejde..
Nevíte jak to heslo mám zjistit? Děkuji:)

zámek
maverick uzavřel tuto otázku
Nabourávání do sítí tady opravdu řešit nebudeme. Kdyby jsi to udělal v práci tak ti hrozí vyhazov, ve škole možná taky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Zeptat se učitele (správce sítě)?

Jinak ty programy jsou na dvě věci, zjistí stejně kulový...

kacivl
hodnocení

Nechtějí nám to říct.;)

Tak k tomu zřejmě mají důvod. Podotýkám, že takovéto prolámání do sítě je nezákonné!

danys*
hodnocení

0x

co se domluvit se správcem a za nějakýý drobný poplatek vám jej sdělí.

sargo*

Navádění k úplatku? Ale no tak.

hodnocení

0x

To se nedivím, že ti ho nechtějí říct. Způsob jak změnit heslo je následující. Na krabičce je tlačítko, které by mělo být označeno jako "reset". Vypneš ze zásuvky, zmáčkneš a čekáš několik vteřit než se to vyresetuje. Myslím tak do 30 vteřin by to mělo být, záleží jak to má ta konkrétní technologie. Tím vyresetuješ na tovární nastavení a smažeš jejich heslo. Myslím ale, že každá tahle krabička má nějaké předkonfigurované heslo něco jako 1234 nebo tak nějak. To je napsané v manuálu.

Doufam, ze to nebudete provadet se skolnim zarizenim. Take by jste mohl mit zhorsenouz namku z chovani. Na toto by urcite prisli. Vzledem k tomu, ze jste ani nenapsal jake zabezpeceni pouzivaji, tak si myslim, ze toho o problematice moc nevite, takze by jsem to radeji nezkousel.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]