Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,objednal jsme si z ciziny fullHD kameru do auta.
Na natočeném videu se ale neustále objevují zelené pruhy přes obraz,i když to přeharuju v té kameře nebo v PC,
Media player mě to ani nevezme,přehrávač nero vezme,ale jsou tam široké a časté pruhy jako v kameře.
Nahrál jsme to na youtube tam se to nějak samo upravilo a je to tam o 100% lepší,ale vidět to je stejně.
Odfkaz :
Teď otázka: dá se to nějakým programem opravit? zkoušel jsem DivFix a VirtualDub ale neúspěšně (moc nevím co tam taky namačkat...)
Půjde to opravit, ale automaticky asi ne - to leda ty přes celou šířku, pokud by je nějaký filtr dokázal správně detekovat. Ve vegas a podobných editorech by to šlo opravovat ručně, na špatných framech překopírovat obraz z předchozích/následujících dobrých, ale u delšího videa by to bylo na palici.
Úplně nejlepší by bylo, kdyby ty pruhy kamera nedělala.
Teď jsem to zkusil odstranít v editoru a celkově to je 21 snímku na sedmi místech. Celkově by jste nic nepoznal, že chybí vždy ři snímky z 25/s. Trvalo mi to asi 15 minut. Uložil jsem to jako ISO. Takhle ale odstraňovat 15 min film bych nechtěl. Nějakou vzácnost budíž.
Tak vám děkuji za komentáře a zájem mi pomoci.
Ručně to neumím a pokud to je tak zdlouhavé tak to vážně nemá cenu.
Myslel jsem zda by to neuměl opravit "automaticky" nějaký program,že by to trvalo dlouho by mi nevadilo,ale aby to běželo jen samo na pozadí.,takže kdyby někdo věděl,budu vděčný.
Automaticky nějaký program asi těžko, neznám takový. Jinak na tom nic není, pokud máte vhodný edotor. Já to dělal v Pinnacel 14. Dáte na časovou osu, najedete na místo poruchy krokujete po snímku. V kterém snímku se porucha nachází, dáte rozdělit a odstranit a opakovat na dalších. Pokud jich je k odstranění v jednom místě více ( v pohybující scéně - ve statické se nahradit nemusí), tak doplnit posledním či následujícím dobrým snímkem. Máte ale pravdu, já bych se na to taky vykašlal. Ale jde to.
doplněno 10.05.14 22:38:Oprava-editor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.