Nejste přihlášen/a.
stáhnul jsem hru ve složce sfv. se dalšími složkami 001 až 016...složku 001 otevřu v programu WinRAR...otevře se mi další okni s dalšími složkami včetně setup.exe...tu extrahuji a nainstaluje se mi hra,ale když hru spustím chce po mě inzerovat DVD ROM...víte někdo co s tím a jak na to please?
administrátor uzavřel tuto otázku
diskuze byla promazána o napadající odpovědi a preventivně uzavřena
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
simpansky
hele já se tomu musim chlámat...no tak sis mě prohlídnul na netu,ale že jsem z Tábora nikde psaný neni takže mě asi budeš znát...tak co kdyby ses mi taky krapet poodhalil at vim s kym mám tu čest...
Myslím, že asi ne. Internet je bezedná studnice vědomostí, člověk ale musí vědět, kde hledat ![;) ;)]()
portal.war-forum.net/...
portal.war-forum.net/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]