Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Co obnáší pracovně i finančně upgrade Win XP na Win 7. Používám PV Windows XP 32 bitový. A má to vůbec pro mne jako amatéra nějaký význam?
Děkuji za odpovědi.
Před dvěmi lety jsem byl postaven před tento problém taky. Nakonec jsem koupil celé nové PC, protože to původní, se svojí rychlostí a pamětí, mi ty sedmičky skoro nebraly. Takže jestli to pro vaše potřeby zatím postačuje, tak bych to neřešil, protože výměna střev, procesor, deska, zdroj, paměti, možná i HDD..., vás příjde na celkem dost.
Dobry den, jestli Vam XP funguji bez problemu, neserfujete po problematickych strankach a mate aktualizovany antivir a firewall, tak neni Vazny duvod k aktualizaci systemu. V pripade aktualizace by jsem porovnal cenu Krabickovych WIN s novym PC s OEM licenci.
Dnes jsem si vsiml, ze nektere banky upozornuji v elektronickem bankovnictvi, ze konci podpora WIN XP. Otakza je, jestli budou pristup do budoucna blokovat, nebo se s tim spokoji
Ta bublina s podporou XP je až moc nafouknutá. Myslím si, že xpčka budeou v pohodě, aktualizace nejsou samospásné, ba dokonce nasekají občas jiné chyby a dělají se opravy oprav. Takže na netu s rozumem a zbytečně další systém nekupovat, zvláště OEM. Jak už tu bylo řečeno, ani by Vám na Win7 nemusel dostačovat výkon PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.