Nejste přihlášen/a.
přestal mi fungovat shift na velká písmena a číslice. potřebuji něco vyplnit jak s velkými písmeny, tak s číslicemi. s písmeny si poradím stisknutím caps lock, ale jak napsat číslice
Rychlé a jednoduché mi jako první pomoc připadá přepnutí na anglickou kávesnici.
Jelikož vám nefunguje Alt + Shift, tak přepněte "ručně". Klikněte dole vpravo na liště na CS a přepněte na EN.
Pak budou fungovat nahoře na klávesnici klávesy s háčkama bez Shiftu jako čísla.
já používám jen levý shift, pravý je zřejmě ta větší klapka vpravo vedle otazníku co tam napsáno i pause - tak to nejde také. zkusím přepnout klávesnici
doplněno 29.03.14 21:50:restart nepomohl, musela jsem prepnout klavesnici, tak zkusim nejakeho technika a navic mam v zaruce do 12.4.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.