Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi velká písmena a číslice

Od: jarm® odpovědí: 4 změna:

přestal mi fungovat shift na velká písmena a číslice. potřebuji něco vyplnit jak s velkými písmeny, tak s číslicemi. s písmeny si poradím stisknutím caps lock, ale jak napsat číslice

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

První pomoc je většinou restartovat PC. Tím se dost věcí srovná. Můžeš taky zkusit přepnout na klávesnici anglickou. Tam SHIFT pro číslice nepotřebuješ.

hodnocení

2x

Rychlé a jednoduché mi jako první pomoc připadá přepnutí na anglickou kávesnici.

Jelikož vám nefunguje Alt + Shift, tak přepněte "ručně". Klikněte dole vpravo na liště na CS a přepněte na EN.

Pak budou fungovat nahoře na klávesnici klávesy s háčkama bez Shiftu jako čísla.

k2
hodnocení

0x

To nejde ani jeden SHIFT?

hodnocení

já používám jen levý shift, pravý je zřejmě ta větší klapka vpravo vedle otazníku co tam napsáno i pause - tak to nejde také. zkusím přepnout klávesnici

doplněno 29.03.14 21:50:

restart nepomohl, musela jsem prepnout klavesnici, tak zkusim nejakeho technika a navic mam v zaruce do 12.4.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]