Nejste přihlášen/a.
Dobrý deb,
potřebuji dostat audio, tzn MP3 záznam dostat na youtube, ale to nelze, musíte z toho vytvořit VIDEO a já nevím jak na to - znáte někdo program, kterým se to dělá?
___________________POZOR - NECHCI SI ZTAHOVAT HUDBU Z YOUTUBE A PŘEVÁDĚT DO MP3, ALE ÚPLNĚ OBRÁCENĚ, POTŘEBUJI DOSTAT ZVUK NA YOUTUBE____________________
Youtube mi nabízí Movie Maker/ Windows Essencials 2012 a to jsem zkusil, ale asi jsem hloupý a nepovedlo se mi to. Pan Gates mi vnutil v Win.ESSE. dalších 6 SW k ničemu, tak jsem mu poslal slušný pozdrav Fuck You MF - čili jestli mi někdo chcete také doporučit tento špinavý software, tak vás tam pošlu taky
.
Ti vnímavější pochopili, že nechci NIC od MicroFUCKsoft, takže vy kdož máte Nokii mi neraďte
Velice děkuji za vaše rady a přeji klidný večer.
Movie Maker není špinavý, stačilo si při instalaci vybrat že chcete jen Movie Maker, nikdo vás nenutil instalovat si i další součásti.
Do Movie Makeru stačí přidat jakýkoliv obrázek (přetáhnout) a potom hudbu. Potom na záložce Projekt kliknete na "Přizpůsobit hudbě" no a pak už stačí jen v hlavním menu dát Publikovat film - Youtube a přihlásit se.
Co jednoduššího ještě chcete?
Pošlete mě kam chcete, ale za to že nesledujete co potvrzujete při instalaci já rozhodně nemůžu a radím to, co je nejjednodušší, funkční a kvalitní. Nashledanou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.