Nejste přihlášen/a.
Krásné odpoledne přeji, měla bych prosbu ohledně jedné hry.
Nemůžu si vzpomenout na název, je starší ta hra, je to takový panáček, který má knír a delší černé vlasy, leze různým poschodím, žebříkama, podchodama. Jsou tam i sudy a chodí přes různé kyseliny a zabíjí různé příšery.
V jednom kole to začínalo tak, že panáček musel seskočit do jakéhosi "kanálu" , kde byla voda a tam byly takové zelené příšery s několika očima a on je musel zabíjet. A nejnáročnější kolo bylo to, že byla velká příšera a on jí musel zabít , aby se dostal do cíle...
Tuhle hru jsem hrávala cca v roce 2000-2002 , bohužel si nemohu vzpomenout na název, jen takové střípky co se mi vybaví z určitých kol, tak prosím o pomoc, jestli někdo z vás třeba neví podle popisu, jak se ta hra jmenuje, předem díky za jakoukoli odpověď!
Napadá mě Montezuma. Ale těch her byo víc a hráli jsme je nejen na Atari, ale hlavně pak na PC.
doplněno 31.03.14 18:49:Vím, že to není ona, ale z těchhle her pro Atari vycházely pak ty další, které jsme hráli na starých 386kách. Taky by mě docela lákalo si je znovu zahrát. Prošel jsem různé seznamy, ale marně. Zkus si projít nějaké katalogy nebo seznamy her pro Atari nebo pro staré PC, třeba budeš mít víc štěstí než já a něco se ti při pohledu na ty názvy vybaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.