Nejste přihlášen/a.
Neměl by být problém ho použít, pokud se dá na jeho velikost zmenšit zarážka v podavači papíru. Míval jsem podobnou tiskárnu a tisknul jsem prakticky na cokoliv do formátu A4, určitě i na A6.
Jen je potřeba v nastavení tisku tento formát zvolit.
doplněno 29.03.14 18:39:to už je na vás, co mám doma všechny vyvolané fotky, tak je mám na lesklém
Ono záleží na tom co se vám víc líbí, dále je nesmysl tisknout na lesklé s tím, že je použiji v plastovém albu, výborný na fotky je třaba i papír Canon HR 101, je úplně matný, ale gramáž má jako kancelářský, v případě, že se fotky budou někam lepit, dá se uspokojivě použít a je to nejlevnější možná varianta s dostatečnou kvalitoru. Jinak nejkvalitnější a nejtrvanlivější domácí tisk fotografii na formát 10x15 je na tiskárnách Canon SELPHY, bohužel tisk vychází kolem 8Kč/kus i s barvou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.