Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš Genius energy mouse - problém s dobíjením

Od: honza1234 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu ohledně myši Genius energy mouse, která by měla umět nabít mobil. Myš jako taková funguje bez problémů. Ale jakmile propojím kabel USB do myši a mikro USB do mobilu nic se neděje. Avšak pokud propojím mobil s nootebookem, vše funguje a mobil se nabíjí. Nevíte v čem by mohl být problém?

Co se mobilu týče, mám Samsung Galaxy S DUOS.

Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

nema dostatecny vystup pro nabijeni vaseho telefonu, me zas nenabiji nabijecky do auta moji motorolu, dobijeni sviti ale telefon z toho zas takovou radost nema :)
nevim jestli to je tim, ze ten telefon nebyl urceny pro nas trh, ale proste nenabiji. Uz jsem vyhodil prachy za 3 ruzne nabijecky.

honza1234
hodnocení

Děkuji za odpověď.

Vypadá to, že máte pravdu. Zkoušel jsem k myši připojit (pro zkoušku) externí čtečku paměťových karet a rozsvítila se. Poté jsem to samé udělal s notebookem a nic se nestalo.

hodnocení

0x

Myš má na sobě tlačítko, kterým se napájení zapne.

Ovšem nechápu tedy váš nápad nabíjet si mobil z myši během používání, když si ji můžu zapojit do noťasu a nezavazí mi kabel. Ta myš má sloužit jako power banka, tedy že se nabije a vy si z ní potom v případě potřeby můžete dobít telefon.

honza1234
hodnocení

Děkuji za reakci. O tlačítku samozřejmě vím, ale ani přesto to nefunguje. Možná bude nějaký zádrhel v telefonu. Protože kamarád měl také nějakou power banku od Nokie, která mu šla a mně ne. Nadruhou stranu třeba nabíječka od LG funguje bez problémů.

Co se týče využíití, nechci si mobil nabíjet z myši během používání. Jde mi o to, že né vždy si s sebou berou notebook (je relativně těžší) ale myšku mám stále v tašce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]