Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si nový noťas Lenovo na kterém je Windows 8,představovala jsem si, že to bude hodně podobné te sedmičce a ejhle ono to je úplně jiné pro mě jako důchodkyni se mi to jeví velice složité, tak jsem se chtěla milí rádcove zeptat, jestli by to nešlo nějak tam dát místo té složité osmičky ten Windows 7. Moc děkují za případné rady.
Vaše pocity sdílím, protože jsem řešil stejný případ. Kromě grafického rozdílu je posun od Win 7 k osmičkám také kvalitativním pádem do hlubin. Nicméně přeinstalace je dosti problematická a proto bych Vám doporučil spíše strávit pár hodin ve společnosti zkušenějšího uživatele, který Vám vše potřebné vysvětlí. Asi tak...
To neni tak jednoduche. Obecne mate 2 roviny problemu:
1. Oficialne je mozny downgrade pouze verze W8Pro, jinak kupujete W7 za plnou cenu (neoficialni moznosti ponechme stranou)
2. Problem ovladacu. Pokud pocitac nebyl s win 7 nikdy distribuovan, tak muzou nastat problemy s (ne)dostupnosti ovladacu.
Co je ten NB konkretne za typovou radu+model?
Jedná se o typ Lenovo IdeaPad G710, ale už se pomalu smířují s tím, že se to prostě nějak musím naučit. Dík za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.