Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takový problém, koupila jsem tiskárnu Epson Stylus SX 235, když došly barvy co tam dává výrobce objednala jsem na doporučení známého barvy od firmy Print Profi. Po vložení kazet do tiskárny normálně tiskla, ale po několika stránkách přestala reagovat a vůbec nic nedělala, jen blikaly světélka. Protože byla v záruce dala jsem ji opravit. Po opravě mi napsali, že tiskárnu rozbily neoriginální barvy. Otázka tedy zní, je to opravdu možné? Protože máme ještě tiskárnu Epson Stylus SX 130series a ta normálně s barvami od firmy Print tiskne. Prosím o radu jaké barvy koupit ,aby semi to neopakovalo. Napadlo mě jestli by nešlo naplnit ty originál kazety a když ano tak kde koupím barvy. Děkuji za každou dobrou radu.Alik
doplněno 28.03.14 17:41:Reklamaci uznali bez problému a volala jsem i do Profi printu a pán mi řekl, že se stím ještě nesetkal, že by barvy od nich rozbily tiskárnu. Děkuji skusím jiného prodejce jak mi radíte. Alik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.