Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor iso

Od: nastič odpovědí: 9 změna:
Mám hru v souboru iso a nemůžu ji otevřít.Nevíte jakým programem by to šlo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
ISO Buster by ti mohl asi stacit www.das-download-/... a nejsem si jisty jestli to nezvlada i samotny Nero Burner *smich*
depo*
Program Nero soubory ISO podporuje. Zvládají ho i daůší programy, už se to tady někde řešilo, ale opravdu nevím kde.
bond*
na soubory iso je podle mě nejlepší alcohol 120% ten bejva hodně často v herních časopisech
link-in
ma to otevrel normalni winrar :D

hodnocení

0x
Vypálit na cd/dvd přes ultra iso nebo Alcohol 120. Nebo si naistalovat virtuální cd/dvd mechaniku a pustit to přes ní*frajer*

dallda
hodnocení

0x
Ja pouzivam napriklad DAEMON TOOLS www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 Vytvori ti to virtualni mechaniku a normalne vlozis tyto ISO soubory do te mechaniky a chova se to jako CDcko. Presne na stejnem principu funguje i ten ALCOHOL 120%, jak napsal BOND
Dalldo- akcohol 120 je nejen program s virtualni mechanikou, ale je to i vypalovací program*smich*
dallda
:D njn ale on to chtel otevrit a ne vypalit, tak mu to muze byt jedno ;)
njn když mě se zdá že vůbec nevěděl že se jedna o image ale určitě si myslel že je to nějak zabalený (alespoň se mi to tak zdá z dotazu) tak proto jsem nevyvracel možnost pálení. Za to rejpnutí se Dalldo omlouvám*smich**frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]