Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém v ovládacích panelech

Od: ulita odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Asi týden mi vyskakuje tato hláška"viz screen"a nelze se tedy dostat do nastavení zvuku.Tato hláška mi vyskakuje asi u půlky položek v ovládacích panelech.Poradí někdo?Jsou to win xp a v poslední době jsem nijak nezasahoval do nastavení systému či jsem pc vehementně"neuklízel"

Předem díky:ulita

Problém v ovládacích panelech

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zeptam se mozna houpe, jste prihlasen pod administratorskym uctem?

doplněno 28.03.14 11:16:

V tomto pripade by jsem:

1. Zkontroloval antivirem, zda nejde o virovou nakazu

2. prihlasil jsem se pod Administratorem a zkusil, jestli tak to pristupne je. V pripade ze ano, by jsem zazalohoval data, co mate v profilu uzivatele, kde to nefunguje, profil smazal a nechal znovu vytvorit, protoze profil muze byt poskozeny

doplněno 28.03.14 11:18:

Zkontrolovat viry samozrejme v nouzovem rezimu, nebo pouzit treba toto:

avg.com/...

ulita
hodnocení

Doplnuji že jsem odnepaměti jako hlavní admin.nikdy jsem na tomto pc neměl více přihlášených uživatelů,jak by se z hlášky mohlo zdát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]