Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání CD-ROM

Od: masakrop50 odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko v poslední chvíly se mi automaticky sama otevírá a zavírá CD-ROM nevíte co s tím? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, upřesněte, zda je to po zapnutí PC nebo libovolně při provozu. A je to PC nebo NTB? Jak je ta mechanika stará? Není ve Správci zařízení u ní chybová hláška? Není něco špatně nastaveno ve vypalovacím programu? Zdravím!

doplněno 27.03.14 17:25:

Zkuste ponechat to CD SCORE v mechanice. Patrně na něho PC čeká, ale nevim proč.

Ta hra nevyžaduje ke spuštění vložení CD? A je to vždy jen jednou nebo ten šuplík "jezdí" vícekrát?

doplněno 27.03.14 17:30:

To jsou ale věci. Asi bych zkusil tu mechaniku zakázat ve Správci zařízení, potom bude nutný restart PC a nemělo by se dít s mechanikou nic. Potom opět ve Správci zařízení mechaniku povolit, restart PC a doufat, že už to dělat nebude.

masakrop50
hodnocení

Zdravím .Pc a vždy po zapnutí , když je vyplí tak ne . Žádná chybová hláška , nic a žádný vypalovací program nepoužívám.. Ale poznámka , že CD - ROM se vysouvá od té doby co jsem instaloval hru z cd SCORE. Děkuji za odpovědět

masakrop50
hodnocení

CD jsem měl pučené takže ho už nemám a v podstatě občas zajede a hned vyjede a skoro nestihne vyjet a zejede , pak si dá chvíly pauzu a třeba znova.. Hra nevyžaduje ke spuštění CD

masakrop50
hodnocení

Tak ještě poslední dotaz CD - Rom mechanika je disková jednotka? Děkuji mockrát

masakrop50
hodnocení

Pardon , už sem to našel , tak tedy budu doufat . Děkuji moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]