Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z ČT - ivysílání

Od: dzoui* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit nějaký spolehlivý program, který umí stáhnout z webu české televize pořad (jedná se mi o včerejší záznam házené (ČR x Černá Hora).. Zkoušela jsem ytd, replaymediacatcher, freerapid, ale bez úspěchu. Vždy mi to vypsalo chybu a nešlo (ytd jsem normálka používala). Potřebuji něco jednoduchého - abych to přirozeně zvládla..

Díky za tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste ten prográmek viz odkaz. Ten by to měl umět. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 27.03.14 20:32:

joudic - tento program už tazatelka zkoušela (viz "ytd"v otázce), ale prý nefunguje, tak nevím.

doplněno 28.03.14 09:32:

Já jsem tento prográmek nezkoušel, ale doporučil ho zde jiný uživatel, který s ním dosáhl stahování ze stránek ČT. Ten program funguje na principu načítání z mezipaměti prohlížeče.

Domnívám se, že video se musí spustit a celé načíst do mezipaměti a až následně použít tento prográmek (ta mezipaměť nesmí být zatím vyčistěna). Zkuste si to na jiném a krátkém videu na stránkách ČT a pokud se to povede, tak zvolte požadovaný pořad. Načítání videa do prohlížeče je viditelné v okénku přehrávání videa (ten šedý proužek musí být dokončen bílým), tak se nemusí pořad přehrávat celý - stačí ho jen načíst.

dzoui*
hodnocení

Díky za tip, ale bohužel.. též to nejde. :(

joudic*
hodnocení

0x

http://www.pepak.net/ytd/youtube-downloader/ vyzkouseno a funguje bez problemu ;)

doplněno 27.03.14 20:28:

http://www.pepak.net/ytd/youtube-downloader/

doplněno 27.03.14 21:02:

hmhm, no jeste je moznost pres Firebug ve Firefoxu, kdysi jsem nekde videl navod, ale nevim, jestli to je upe jednoduche jak chcete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]