Dobrý den. Mám WIN 8.1, Mozilla Firefox. Zvolil jsem si na OneDrive složku a do ní zkopíroval z PC fotky a videa a zjistil jsem, že se mi o hodně zmenšila kapacita disku C - systém. Zřejmě o velikost těch fotek a videí na OneDrive. Takže otázka : nakopírují-li do cloudového úložiště nějaké soubory, tak se mi tím automaticky zmenší ( o tu velikost douboru na OneDrive ) kapacita disku C - systém - na PC? Děkuji.
Pokud máte složku OneDrive v počítači, tak samozřejmně. Ta se synchronizuje s cloudem. Musel byste nahrát data pouze do cloudu.
doplněno 27.03.14 12:47:
fuj, samozřejmě..
misa504*
Kdybych nahrál data přímo do cloudu, tak to by bylo dobré, ne? Neubralo by mi to - co tam nahraju - kapacitu disku na PC? Synchronizaci nepotřebuji, nové změny v PC bych změnil v cloudu sám. Šlo by to tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.