Potřeboval bych pomoc Na mém stolním počítači šlape internet dobře, ale jak ten samej síťovej kabel dám do mého notebooku, tak je rychlost šíleně pomalá. Když ale připojím notebook u kámoše do sítě, tak internet jede normálně. totálně netuším kde je chyba
Jenže on mu ten notes jede u kámoše v pohodě, víš.
al bunda*
Jj. Ovšem pak by se dalo pochybovat o stejném nastavení. BTW co pro něj asi tak znamená výraz "stejné nastavení"? A jak má nastaveno u kámoše to "stejné nastavení"?
steve*
Tak sem to znovu projel antivirem, antispywarem a nic. V RAMce taky není nic co by mi to zpomalovalo tak rapidně. Nejvíc mi tam snad žere Skype.
internet, internet máš zapojený jak? Máš svuj router,nebo jak to máš? To jak řikáš že je pomalé tak maká při tom disk a nebo se snaží jen načítat z www? Co jiný prohlížeč? Co ping na internet když porovnáš z obou pc- ping www.seznam.cz
steve*
Router nemám a to stejně nehraje roli, protože když ten kabel u kterého mi to jede na stolním počítači 8 Mbit/s přepojím do noťasu, tak to jede rychlostí 9 kbit/s. Prohlížeče sem zkoušel Mozillu i Operu. Jinak je zpomalenej jenom internet a né celej počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.