Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sloučit záložky?

Od: ringo® odpovědí: 3 změna:

Měl jsem v opravně notebook. Bylo to celkem narychlo, takže jsem si záložky do druhého nezkopíroval. Nakonec tam byl dlouho a já si mezitím na tom druhém vytvořil jiné záložky. Dá se to nějak sloučit? Normálně kopírovat - import-export umím, ale sloučit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nepíšete, o jaký jde prohlížeč. Např. ve Firefoxu by se asi dalo vytvořit více souborů záložek a přepínat, resp. zvolit si soubor pro načtení záložek. O slučování nevím, ale podle druhu souboru by to možná šlo editovat.

Tedy - záznam z jednoho souboru vložit do druhého souboru (a asi i upravit pořadí nebo datum), ale nezkoušel jsem to. Zdravím!

doplněno 26.03.14 21:25:

ringo - tak jste mě přemluvil, abych si to zkusil - dám vědět.

doplněno 26.03.14 21:54:

ringo - mám Firefox pro OS Linux, tak bude možná jiný popis v tom Vašem. Nahoře na liště jsou "Záložky". Potom volba "Zobrazit všechny záložky" a tam "Import a záloha".

Dále "Importovat záložky z HTML" - vyberete soubor HTML, který máte vytvořený z té zálohy (exportu) nových záložek a potvrdíte OK. Pokud vše proběhne dobře, tak se nové záložky automaticky přidají k těm původním. Pokud budou některé dvakrát, tak je tam i možnost jejich správy. Ten můj nápad s editací souborů není nutný. Dejte vědět výsledek.

doplněno 26.03.14 22:16:

Tak já mám Firefox ve verzi 7 a pro OS LInux - zde je ta možnost ukládat do HTML.

Přiznám se, že jsem tu zálohu zkoušel prvně, protože mám jiný systém ukládání odkazů a záložky nepotřebuji. Nakonec jste našel pomoc sám, tak hlavně, že se to povedlo.

hodnocení

Mozilla Firefox rád to zkusím, ale nevím jak.

hodnocení

Díky, tak bohužel já už tam volbu exportu do HTML nemám, ale mezitím jsem pátral na netu a našel program login.xmarks.com/... tam tam to jde exportovat, takže mám sloučeno. Díky moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]