Nejste přihlášen/a.
Měl jsem v opravně notebook. Bylo to celkem narychlo, takže jsem si záložky do druhého nezkopíroval. Nakonec tam byl dlouho a já si mezitím na tom druhém vytvořil jiné záložky. Dá se to nějak sloučit? Normálně kopírovat - import-export umím, ale sloučit?
Dobrý den, nepíšete, o jaký jde prohlížeč. Např. ve Firefoxu by se asi dalo vytvořit více souborů záložek a přepínat, resp. zvolit si soubor pro načtení záložek. O slučování nevím, ale podle druhu souboru by to možná šlo editovat.
Tedy - záznam z jednoho souboru vložit do druhého souboru (a asi i upravit pořadí nebo datum), ale nezkoušel jsem to. Zdravím!
doplněno 26.03.14 21:25:ringo - tak jste mě přemluvil, abych si to zkusil - dám vědět.
doplněno 26.03.14 21:54:ringo - mám Firefox pro OS Linux, tak bude možná jiný popis v tom Vašem. Nahoře na liště jsou "Záložky". Potom volba "Zobrazit všechny záložky" a tam "Import a záloha".
Dále "Importovat záložky z HTML" - vyberete soubor HTML, který máte vytvořený z té zálohy (exportu) nových záložek a potvrdíte OK. Pokud vše proběhne dobře, tak se nové záložky automaticky přidají k těm původním. Pokud budou některé dvakrát, tak je tam i možnost jejich správy. Ten můj nápad s editací souborů není nutný. Dejte vědět výsledek.
doplněno 26.03.14 22:16:Tak já mám Firefox ve verzi 7 a pro OS LInux - zde je ta možnost ukládat do HTML.
Přiznám se, že jsem tu zálohu zkoušel prvně, protože mám jiný systém ukládání odkazů a záložky nepotřebuji. Nakonec jste našel pomoc sám, tak hlavně, že se to povedlo.
Díky, tak bohužel já už tam volbu exportu do HTML nemám, ale mezitím jsem pátral na netu a našel program login.xmarks.com/... tam tam to jde exportovat, takže mám sloučeno. Díky moc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.