Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotazník na vyplnto.cz

Od: tereza865456443 odpovědí: 3 změna:

Nemáte někdo prosím zkušenosti se stránkou vyplnto.cz? Měla jsem zde zadaný dotazník na krátkou dobu a mám málo odpovědí, nevíte jestli to nejde nějak obnovit? Popřípadě jak?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Pokud si ho měla ve FREE verzi a nehledala respondenty mezi svými přáteli (poslání odkazu), tak se server o propagaci moc nestaral - jsou platící "zákazníci" a z vás nic nemá, max něco za zobrazení reklamy, co tam určitě někde je.

tere71*
hodnocení

respondenty si seženu sama, mám free verzi, problémem je, že nemůžu najít ten dotazník mezi ostatními, aby ho mohl někdo vyplnit, protoze je to uz uzavrene...

marekdemcak
hodnocení

0x

Dobrý den, obnovit již vyhodnocený dotazník lze jen pokud máte licenci Premium nebo vyšší (lze přiobjednat po přihlášení na Vyplňto.cz). Jinak je nutné dotazník vložit znovu.

Pro získání co nejvíce respondentů doporučuji přečíst: vyplnto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]