Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Overclock procesoru

Od: dawe2 odpovědí: 5 změna:

Ahoj chci se zeptat zda nemá náhodou někdo vyzkoušeno na jaké hodnoty se s tímto procesorem dostat (stabilně)

originální frekvence 2,9Ghz (14.5x200)
teplota max 35°C při zatížení
chlazení vzduchem

násobič mam nastaven na max 14.5
další komponenty:
deska:Gigabyte GA-M720-US3
paměti zeppelin s chladičem ddr2 800Mhz

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x
Ačkoli moc na taktování nejsem, tak bych určitě řekla, že bez typu procesoru asi nikdo neporadí.
dawe2
hodnocení

to mi nějak vypadlo :D

AMD Athlon II X2 245

kangaroo*
hodnocení

0x

Tohle ti nejlíp řekne Google. Zadej přesný typ CPU + desku a dostaneš výsledky overclockingu z praxe a neomezuj se na vyhledávání v ČR a taky hledej mezi Google obrázky :)

dawe2
hodnocení

koukal jsem ale neumím moc anglicky nějaké výsledky jsem našel při chlazení vzduchem lze dosáhnout hodnot kolem 3,59Ghz při vodním chlazení je to kolem 4Ghz nicméně nikde nejsou napsané přesné zadané hodnoty,,, nestačí změnit jen frekvenci CPU (z 200 na 250)

joudic*
hodnocení

0x

zmensi nasobic a zvetsi sbernici a testuj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]