Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím Vás chtěla jsem se zeptat co mám dělat když mi notebook poslední dobou začal zhasínat. Udělal to před pár dny poprvé a pak nic a dnes už dvakrát . Zhasne se ale stále běží, avšak vůbec nereaguje. Když ho zapnu tak zas funguje normálně . Prosím o radu.
děkuju
Dobrý den, upřesněte, zda "zhasnout" znamená, že je černá obrazovka nebo je obraz vidět, ale NTB nejde ovládat - zatuhne. Zdravím!
doplněno 25.03.14 11:24:Možností je asi více - zkusit Obnovení systému, vyčistit NTB programem CCleaner, podívat se do Správce zařízení, zda tam není u graf. karty chybová hláška, přeinstalovat ovladače graf. karty, vyčistit NTB antivirem, vypnout nepotřebné programy, vyndat a po chvilce vložit zpět baterii - tak, asi takto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.