Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes ráno jsem si půjčil od známého notebook, který jsem potřeboval do školy na programování v Mosaicu, hned ráno jsem si ve škole tento program bezplatně stáhnul na jejich stránkách. Nainstaloval jsem ho a po dokončení instalace se notebook sám od sebe vypnul a ihned jsem se ho pokusil zapnout, ale problém je v tom že windows se načítá hrozně dlouho a dlouho se načítá plocha (na plochu se dostanu jednou ze 3 pokusů). Nyní se mi to pokusilo trochu rozběhnout, ale vše je strašně pomalé. Nabídlo mi to po zapnutí možnost nahrání do posledního stavu kdy to běželo v pořádku, ale i tak to nešlo. Prosím o radu co s tím mám dělat. Napadlo mě jestli něco není s harddiskem. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, asi bych se podíval i do BIOSu a nastavil tam výchozí (default). Potom do Správce zařízení na možnou chybovou hlášku, Správce procesů a ukončit vše nepotřebné, defragmentace HDD (trvá to dlouho), podívat se na využití paměti RAM a pročistit programem CCleaner. A jako první odinstalovat onen program. Zdravím!
P.S. A zkusit provoz i s vypnutým antivirem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.