Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční číslování kapitol ve Wordu

Od: jakplos odpovědí: 2 změna:

Začal jsem psát svoji práci a používal jsem přitom pořád číslování kapitol. Dopsal jsem zatím poslední kapitolu a když jsem dal enter jako obvykle, dál jsem už nemohl číslovat. Když dám ve Wordu ikonku formát číslování, která by mi měla napsat číslo kapitoly, pořád to čísluje od 1 a dále, jakoby se to původní úplně zablokovalo.

Když jsem si zobrazil netisknutelné znaky, zjistil jsem, že číslovat mohu za odstavci, za kterými je takové velké netisknutelné obrácené P. Za odstavem, který mi teď nefunguje, je to P jen malé. Nevím jestli jsem něco nezkazil ale už mi z toho hrabe protože bez toho číslování to vypadá jen jako nudná kupa textu.

Budu rád za nějaké rady, pokud jste se s tím někdy už setkali.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

galy
hodnocení

0x

Dobrý večer musíte nadefinovat druhou kapitolu. Pokud budete mít zájem tak napiště na Hejl2662@gmail.com a pokusím se vám pomoc víc.

iz*

Proč to nerozvedete zde? "Nadefinování kapitoly" by se hodilo i mně a odhaduji, že i dalším návštěvníkům/čtenářům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]