Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon - černá tiskne - netiskne

Od: elis* odpovědí: 5 změna:

Vyměnila jsem černou barvu za alternativní, tiskárna ji načetla a normálně tiskla, potom jsem v nabídce údržby tiskárny dala čistění, protože v textu byly pruhy...od té doby netiskne, pouze se velmi pomalu posouvá papír, ale po inkoustu ani památka... přitom když jsem dala vytisknout vzorek pro kontrolu, jestli nejsou ucpané trysky, vše se vytisklo normálně - včetně černé. Prosím o radu, děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hbh
hodnocení

0x

Použijte originál. Tiskárna bude opět tisknout.

stan33
hodnocení

0x
Canon je potvora holt. Vyndat-zandat barvu, očistit. Není ta náplň už i prázdná? Udělat soutisk barev, hloubkové čištění. Neoriginální ráda zasychá-nebo pokud ji tiskárna nerozezná tak špatný kontakt nebo pozná že to není originální náplň nebo se něco zaseklo-čištění válečků podavače, desky, odpojit od sítě a pc. Pokud je to model cartrige který má dole tiskovou hlavu tak jemně! očistit. Mno a na konec buďto novou nebo naplnit původní pokud jde. Takto bez modelu vám asi nikdo nic lepšího neporadí ale i tady bude už několik takových dotazů tak hledat.
stan33
A ještě nechat tisknout černou stránku třeba se chytne+Neoriginální inkoust nastavit kvalitu tisku na vysokou jinak to rádo dělá ty černé pruhy
elis*
hodnocení

děkuji za rady, všechno čištění jsem už zkoušela... je to model pixma MP280... prázdná být nemůže, ani zaschlá...nerozumím tomu, jak je možné, že když vytisknu kontrolní vzorek, vytiskne se normálně černý pruh a když tisknu dokument z wordu, nic...

hodnocení

0x

V nastavení tiskárny pro tisk ( vlastnosti) zaškrtněte okénko u textu "Tisk v odstínech šedi" a tím aktivujete pro tisk pouze černou kazetu. Pokud nebude tisknout sytě černě, tak je prázdná :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]